iPad 2 & iOS 5 AirPlay Bliv en TV Gaming Console

IOS-linjen er gearing til at være en levedygtig contendor i video game console verden, takket være den nye trådløse AirPlay video spejling funktion kommer iOS 5.

Det virker som dette: en Apple TV2 bliver en trådløs modtager, som en iOS 5 udstyret iPad 2 kan eksportere den skærm til, så kan TV'et enten spejle iPad 2-skærmen, eller hvis en understøtter det, kan fjernsynet vise forskellige billeder end hvad er der på iPad 2, drejer iPad 2 til en controller. Ja, det betyder, at funktionen i øjeblikket er begrænset til iPad 2 i beta 1 i iOS 5, men jeg formoder, at den vil udvide den rumored A5-udstyrede iPhone og muligvis anden iOS-hardware gennem nogle jailbreak-tweaks.

Se disse videoer for at se potentialet her:


Denne første video viser iPad 2, der eksporterer Real Racing 2 på fuld skærm til en Apple TV2, der er omtale af noget lag her og der, men for beta-software ser det utroligt ud. Det korte lag kan også kun være et resultat af netværksinterferens, dårlig wifi-modtagelse eller ikke brug af et 802.11n-netværk.

Den næste video kommer fra AppleNApps Channel på YouTube, spring over starten (medmindre du vil se, hvordan generiske apps som Twitter kører i AirPlay) og hoppe til ca. halvvejs kl. 5:00 for at se de gode ting, iPad 2 eksporterer flere fulde opløsningsspil til et tv via AirPlay til et Apple TV 2:

Næste op er en video fra Engadget / AOL, der viser Angry Birds og igen Real Racing 2 på et tv gennem samme AirPlay beta funktion:

I øjeblikket understøtter ikke mange spil den fulde bredformat video eksport, hvorfor spil som Angry Birds viser de sorte søjler på siderne. Dette er ikke chokerende, når du husker, at udgivelsesdatoen for iOS 5 ikke er planlagt til engang i efteråret, men jeg formoder, at mange spil vil tilbyde fuld AirPlay-støtte til da. Endelig glem ikke at iOS 5 understøtter 1080p afspilning også, hvilket gør konsolpotentialet endnu større.