Gratis spil at spille uden at downloade noget

Gratis online browserspil er blevet en populær måde at ridse spilkløen i en kaffepause uden at gå igennem prøvelsen med at købe og downloade multi-gigabyte kommercielle spil online. Imidlertid kræver alle spil på listen en Flash-aktiveret browser for at kunne spilles.

Gemcraft

Gemcraft er et fantasitårn-forsvarsspil, hvor du spiller en troldmand. Din troldmands tårn er under angreb af horder af monstre, og for at bekæmpe dem sætter du fælder ved hjælp af magiske perler. Jo flere monstre du dræber, jo mere mana skal du skabe perler. Efterhånden som spillet skrider frem, kombinerer du også ædelstene for at skabe kraftigere trylleformularer og fælder og få erfaringspoint, som du kan bruge til at øge styrken i din guide.

Raze

Raze er et 2D-skydespil, hvor du opretter og udstyrer en jet-pack-soldat, før du sender ham i kamp med udlændinge, monstre og andre spillere, der tilfældigvis er online på det tidspunkt. Spillet har både en singleplayer-historietilstand, hvor spilleren kan vælge at kæmpe for enten menneskeheden eller en fremmed invasionskraft og en række multiplayer-tilstande. Desuden holder Raze styr på din profil, mens du spiller over flere sessioner, så du vil altid være i stand til at komme tilbage og se, hvor mange online kampe du har vundet og tabt.

Episk kampfantasi

I Epic Battle Fantasy styrer du en samurai-kriger og en troldkvinde, når de kæmper gennem bølge efter bølge af fjender. Fans af japanske rollespil vil genkende kampsystemet som inspireret af de systemer, der bruges i populære spil som Final Fantasy. Målet med spillet er at rationere dine personers sundhed og mana for at holde sig i live gennem så mange fjendebølger som muligt. Hver bølge bliver mere kraftfuld, men dine karakterer har en fuld liste over specielle evner og trylleformularer til at overmande dem.

Arcuz

Arcuz er et action-RPG, der ligner det klassiske Super Nintendo-spil "Secret of Mana". Du styrer en helt, når han rejser rundt i verden for at fuldføre quests og vokse i magt. Historien om søgen kan tage temmelig lang tid at slå, men du behøver ikke at gøre det hele i et møde. Hvis du har en gratis Facebook- eller MochiGames-konto, kan spillet bruge en af ​​disse konti til at gemme dine fremskridt og sikre, at du ser hele historien om spillet uden at starte forfra.