Sådan får du telefonopkald til og fra en fasttelefon eller en mobiltelefon

Når du har både en fasttelefon og en mobiltelefon, kan du overføre telefonopkald fra din mobiltelefon til din fasttelefon og omvendt. Brug af en dockingstation giver dig mulighed for at foretage og modtage mobiltelefonopkald ved hjælp af din hjemmetelefon, hvilket kan være mere behageligt at tale om og kan reducere behovet for fasttelefonservice. I mellemtiden kan du blot videresende telefonopkald fra din fastnet til din mobiltelefon give dig mulighed for at besvare telefonopkald næsten hvor som helst du er. Viderestilling af opkald fra din celle til din fasttelefon kan spare på din celles batteri.

Dockingstationer

Trin 1

Køb en mobil dockingstation, der er i stand til at oprette forbindelse til din mobiltelefon. Mobiltelefoner kan oprette forbindelse ved hjælp af adapterkabler eller trådløs Bluetooth-teknologi.

Trin 2

Tilslut dockingstationen, og tilslut den til din mobiltelefon ved hjælp af den passende adapterledning eller Bluetooth.

Trin 3

Tilslut dockingstationen til et trådløst telefonsystem, der kan besvare opkald fra to linjer. Telefonhåndsættene har knapper til at vælge, hvilken linje der skal bruges, når du foretager telefonopkald.

Vælg mobilindstillingen på hjemmetelefonen, og brug hjemmetelefonen til at foretage et testopkald ved hjælp af din mobiltelefontjeneste.

Viderestilling

Trin 1

Ring * 72 på en telefon for at videresende den til en anden linje.

Trin 2

Ring til dit mobiltelefonnummer efter at have hørt klartonen, hvis du overfører opkald fra din fastnet til en mobiltelefon. Ring til dit hjemmetelefonnummer, og tryk på din mobiltelefons opkaldsknap, hvis du overfører mobiltelefonopkald til en fast telefon.

Ring * 73 for at annullere viderestilling af opkald.