Hvilke spil kan du spille på Kindle?

Amazon Kindle er en beskyttet e-bog-læser udstyret med en 6-tommer sort-hvid E-blækdisplay eller, på Kindle DX-modellen, en 9,7-tommers skærm. Selvom Kindle's primære funktion er at vise e-bøger, kan den også køre applikationer, der downloades fra online Kindle Store. Disse apps inkluderer gratis og betalte spil, og enheden har også to spil indbygget i operativsystemet.

Gomoku

Gomoku er indbygget i Kindle's firmware og aktiveres ved at holde "Shift" og "Alt" tasterne nede på tastaturet og derefter trykke på "M" tasten. "Gomoku" er et abstrakt strategispil, der ofte omtales som "Fem i træk." Du skal placere en tæller på ethvert tomt kryds på spillets gitter og skabe en kontinuerlig række med fem vandrette, lodrette eller diagonale brikker. Derudover skal du placere brikker for at forhindre, at den anden spiller opnår deres egen række med fem kontinuerlige tællere.

Minesveger

Minesweeper er et puslespil indbygget i Kindle's firmware, der fås ved at holde nede "Shift" og "Alt" tasterne og trykke på "M" -tasten. Målet i Minesweeper er at bestemme placeringen af ​​skjulte miner på et gitter. Et tal vises, når en firkant i gitteret er valgt, hvilket angiver, hvor mange miner der straks støder op til den valgte firkant. Spillet er komplet, når alle miner er fundet uden at detonere det ved en fejltagelse.

Scrabble

Scrabble var det første betalte spil, der var tilgængeligt til download på Kindle, udgivet af Electronic Arts i december 2010. Scrabble er et ordspil, der kræver, at du danner anerkendte ord fra individuelle bogstaver på et 15-til-15-gitter. Point scorer afhængigt af de anvendte bogstaver og de multiplikatorbonusser, der vises på tavlen under fliserne. Kindle-versionen af ​​Scrabble bruger enhedens tastatur og femvejs-controller til at placere fliser på tavlen.

Vælg dit eget eventyr

En række forskellige valg af rollespilbøger, vælg dit eget eventyr, kan downloades fra Kindle Store. Disse bøger er typisk skrevet fra andenpersonens perspektiv og giver læseren mulighed for at træffe beslutninger, der påvirker retningen af ​​historiens plot. I mange Vælg dine egne eventyrbøger kan din karakter dø afhængigt af de valg, der træffes, hvilket kræver, at du begynder at læse igen fra starten. Disse bøger har ofte flere slutninger for en enkelt historie.