Apple History Book "Macintosh Way" af Guy Kawasaki, tilgængelig gratis

Interesseret i Apple historie? Du skal downloade Guy Kawasaki's bog "The Macintosh Way", som han netop stillede til rådighed gratis som PDF her. Guy Kawasaki arbejdede hos Apple fra 1983 til 1987 og var en af ​​de ansatte, der var ansvarlig for markedsføring af Macintosh ved introduktionen i 1984.

Tilføjelsen af ​​endnu mere Apple historie til bogen, er forordet skrevet af tidligere Apple executive Jean-Louis Gassée:

Macintosh-vejen er en "ikke-fanger vejledning til markedsføring warfare", siger Jean Louis Gasse, grundlægger og formand for Be, Inc. Skal læse for alle i højteknologibranchen, er det værdifuldt, indsigtsfuld vejledning til innovationsstyring og markedsføring for enhver industri.

Bogen blev skrevet i 1989 (på en Macintosh SE!) Efter Guy Kawasaki forlod Apple, og i sine egne ord sigter bogen på at forklare, hvad Macintosh-divisionen forsøgte at gøre. Forordet lyder:

Denne bog handler om at gøre det rigtige og gøre tingene rigtigt. Det er beregnet til drømmere, revolutionære, Macintosh aficionados og alle de mennesker, der ønsker at lære om Macintosh-vejen. Det er rettet mod den indre cirkel, og det er ikke meningen at appellere til det største publikum eller den laveste fællesnævner.

Det er omkring 200 sider langt og en god læsning for alle interesserede i emnet Apple, Apple historie, virksomhedernes fortid, markedsføring eller endda bare forretnings- og teknologis historie generelt.

Download direkte herfra (PDF link)

PDF-filen skal fungere fint med enhver PDF-læser på Mac, iPhone eller iPad. Hvis du er på en Mac, vil du muligvis gerne skærpe PDF-teksten lidt, da nogle af siderne er lidt uklar.

Hvis du har problemer med at åbne bogen på en iPad af en eller anden grund, kan du prøve en af ​​følgende fremgangsmåder:

  • Download den til en Mac, åbn den i Preview, og gem filen igen via "Export" som en ny PDF. Synkroniser den nye version af bogen til iPad til læsning i iBooks
  • Alternativt kan du downloade en version konverteret via Adobe Acrobat her fra Google Docs, dette link kommer fra Guy Kawasaki's G + kommentarer

Den originale version synes at have en vis beskyttelse, der forårsager problemer for nogle brugere, gemmer det eller downloader den nye version og åbner den PDF i iBooks, og den skal fungere.

Denne fantastiske lille giveaway blev indsendt af Guy Kawasaki på hans Google+ profil og er værd at tjekke ud. God fornøjelse!