Nye iPads, Retina iMacs, og OS X Yosemite, der skal udgives den 16. oktober

Apple vil afsløre opdateringer til iPad-linjen på en begivenhed, der er planlagt til torsdag den 16. oktober ifølge den velkendte Re / Code. Derudover siger rapporten, at Apple har valgt samme dag for at lancere den meget forventede iMac med et nethinden, og OS X Yosemite.


Eksisterende rygter tyder på, at den næste iPad vil være en spec boost, med hurtigere hardware, inkludering af Touch ID, og ​​tilgængeligheden af ​​en tredje Gold farve indstilling til aluminium kabinet. Den rygte 12, 9 "iPad forventes ikke på arrangementet, selv om Apple kunne overraske.

Retina iMac rygter om at have en skærmopløsning et sted mellem 4096 × 2304 pixel og 6400 × 3600 pixel, og ville være den første stationære Mac med en ultrahøj opløsning nethinden.

OS X Yosemite er i øjeblikket udgivet som "Golden Master Release Candidate 1.0", der tyder på, at det er på randen af ​​færdiggørelsen. Den nye version af Mac-operativsystemet giver en opdateret brugergrænseflade og en række nye funktioner, herunder betydelige forbedringer af arbejdsprocessen til Mac-brugere, der også ejer iOS-enheder.

Separat vil iOS 8.1 sandsynligvis lancere på eller i nærheden af ​​samme dag, måske tættere på, når den næste iPad faktisk sendes.