Hvordan parrer jeg min Bluetooth med min iPhone?

Et Bluetooth-headset hjælper dig med at kommunikere håndfri, mens du bruger en mobiltelefon. Du kan parre eller programmere dit Bluetooth-headset til at arbejde med din iPhone. Parring af headsettet og iPhone opretter en sikker forbindelse, der er sikker mod interferens. Efter parring af dit headset med din iPhone behøver du ikke udføre yderligere programmering for de efterfølgende gange, du bruger headsettet.

Tryk på knappen "Hjem" på din iPhone for at se startskærmen. Hvis telefonen er låst, skal du skubbe fingeren hen over bunden af ​​skærmen for at låse den op.

Tryk på ikonet "Indstillinger" på telefonens startskærm. Tryk på "Generelt".

Tryk på "Bluetooth", og flyt skyderen fra "Fra" til "Til".

Tryk på "Svar" -knappen på siden af ​​dit Bluetooth-headset, og hold den nede. Afhængig af modellen på dit headset, skal du muligvis også holde knappen "Lydstyrke" nede. LED-lampen på headsettet skal have en solid farve. Headsettet er nu i parringstilstand.

Tryk på navnet på Bluetooth-headsettet fra listen over enheder på din iPhones skærm.

Indtast adgangskoden til headsettet, når du bliver bedt om det. Se dokumentationen til dit headset for adgangskoden. "0000" bruges ofte som standardadgangskode. En bekræftelsesmeddelelse vises for at indikere, at parringen var vellykket.