Sådan justeres skævheden til parabol 500, 110 og 119 grader

For nøjagtigt at justere din parabolantenne for at finde det signal, der kommer fra himlen, har du brug for de rigtige anvisninger for at rette din parabol. Dish Network leverer højde, azimut (venstre og højre) og skævnummeret for at hjælpe dig med at finde signalet. Når du har samlet din skål, skal du først indstille højden på skålen på bagsiden af ​​skålen. Det næste trin er at indstille skævheden til 110 og 119 grader, hvilket er placeringen for satellitterne.

Trin 1

Find de skæv-, azimuth- og elevationsnumre, du har brug for til din placering, ved at gå til Dish Network-webstedet og find de rigtige numre i henhold til dit postnummer (se Ressourcer).

Trin 2

Juster skævpunktet på bagsiden af ​​skålen, indtil den stemmer overens med det rigtige nummer. Skævjusteringen er midt i opvaskemaskinen. Skævningsskalaen er til venstre og skævpunktet er på beslaget. Stil skævlinjen op med det rigtige nummer på skævvægten. Skævheden sammen med indstillingerne for højde og azimut vil stille dig op for både 110 og 119 graders satellit.

Stram skævbolten på skålenheden så tæt, som du kan få det. Det er placeret lige under skævpunktet.