Et dumt trick til hurtigt at fjerne alle billeder fra Camera Roll på iPhone med Preview

Fjernelse af alle fotos fra Camera Roll på en iPhone kan være notorisk langsomt, især for Mac-brugere med store billedbiblioteker. Sletning af alle billeder fra en iOS-enhed med Image Capture kan bogstaveligt talt tage timer, og sletning af mere end et billede direkte på en iPhone selv er tidskrævende og en meget praktisk proces, da du skal trykke på hvert billede, du vil grøfte.

Brug af OS X app Preview du kan fremskynde fjern processen ganske lidt ved hjælp af en ret dumt justering.

  • Slut iPhone (eller iPad eller iPod) til Mac'en med et USB-kabel
  • Start Preview app, og træk Fil-menuen ned for at vælge "Import fra iPhone"
  • Kopier billederne om ønsket (anbefales!), Og tryk derefter på Command + A for at vælge alt
  • Nu for det dumme trick, der fremskynder fjernelsen: Forøg størrelsen af ​​miniaturebillederne vist med skyderen, og krymp vindueskillingen så lille som muligt
  • Endelig skal du trykke på den røde (\) sletteknap nederst på Importer skærmen for at begynde at fjerne alt

Fjernelse af billeder på denne måde tager stadig et stykke tid, men du vil bemærke, at miniaturebillederne vil blive tomme og grupper på 2-3 billeder vil blive slettet ad gangen snarere end 1 billede ad gangen som Image Capture-metoden. Årsagen til, at dette sikkert virker hurtigere, er, at tegningstiden for hver miniature er reduceret, og de vil hurtigt stoppe med at vise helt, hvilket gør kamerarullen klarere endnu hurtigere.

I et mærkeligt twist, mens du fjerner alle billeder, er hurtigere på denne måde, forekommer det at importere dem til computeren langsommere med Preview end med Image Capture. Gå figur.

Forhåndsvisning delen af ​​dette tip blev efterladt af Dana i vores kommentarer, og jeg opdagede ved et uheld at miniaturen og skærmen ændre størrelsen trick. Jeg har slettet et billedbibliotek på 1400 billeder på cirka 6 minutter, stadig ikke så hurtigt som Windows-brugere kan fjerne fotos, men det er faktisk meget hurtigere end Image Capture eller den endeløse tryk og slet tilgang på selve enheden.

Vi håber, at Apple snart tilføjer en masse-sletningsfunktion til iOS Photos-appen, men indtil da vil det gøre det.

Hvis nogen ved en bedre eller hurtigere metode, så lad os i det hele taget vide i kommentarerne.