Sådan downloades sange til din iPod Touch

IPod Touch fra Apple fungerer stort set det samme som en iPhone, bortset fra at den ikke opretter forbindelse til et mobiltelefonnetværk. Det er snarere afhængigt af Wi-Fi-forbindelse til internetadgang. Du kan downloade musik til din iPod Touch ved at oprette forbindelse til et Wi-Fi-netværk og åbne og gennemse iTunes, den musikbutik-app, der kommer som standard på enheden. Fra april 2012 havde iTunes 28 millioner sange at vælge imellem, og listen fortsætter med at vokse.

Trin 1

Tryk på ikonet "Indstillinger" på din iPod Touch. Tryk på "Wi-Fi", og vælg et netværksnavn for at forbinde din enhed til internettet. Indtast netværksadgangskoden, hvis der kræves en, og tryk på "Deltag."

Trin 2

Tryk på ikonet "iTunes" på din iPod Touch-startskærm for at åbne iTunes Store. Stryg op for at rulle til bunden af ​​siden og log ind på iTunes Store ved hjælp af dit Apple-id.

Trin 3

Tryk på "New Releases", "Top Tens" eller "Genres" for at gennemse disse sangkategorier. Tryk på ikonet "Søg" nederst på skærmen, og skriv et søgeudtryk i søgefeltet for at finde sange efter kunstner, titel, album eller nøgleord. Tryk på en sang eller et album.

Tryk på prisknappen, mens du ser et album eller en sang, og tryk på den grønne "Køb" -knap, når det ser ud til at starte downloadprocessen for de valgte sange. Apple debiterer finansieringskilden forbundet med dit Apple ID og gemmer sangene i dit musikbibliotek.