Sådan repareres et klæbrig HP-tastatur

At have et klæbrig tastatur kan være frustrerende og få dig til at tro, at du har brug for at smide det ud og købe et nyt. Men inden du gør det, skal du prøve at rense tastaturet for at fjerne stoffet, der får tasterne til at sidde fast. Tasterne på et HP-tastatur er designet til at blive fjernet, så du kan rense snavs og snavs under tasterne. En grundig rengøring af tastaturet kan ofte bringe et tastatur tilbage til fuld funktion uden klæbrige taster.

Trin 1

Tag et billede af HP-tastaturet, inden du fjerner tasterne. Dette giver dig mulighed for at huske, hvor hver tast går, når det er tid til at samle tastaturet igen. Hvis du ikke har et kamera til rådighed, skal du tegne et billede af tastaturet på papir til gennemgang.

Trin 2

Sæt kanten på flad skruetrækker eller smørkniv under det ene hjørne af den klæbende nøgle. Påfør et let, opadgående tryk, indtil nøglen springer løs. Tastaturtasterne klikker på, og når de frigøres, springer de måske hurtigt af og flyver hen over rummet. Fjern alle tasterne i det område, hvor tasterne sidder fast.

Trin 3

Fyld en lille skål eller kop med varmt vand og en lille mængde opvaskemiddel for at skabe en sæbevandopløsning. Når du fjerner tasterne, skal du slippe tasterne i vandet. Dette gør det muligt for sæbevand at komme ind i sprækkerne under nøglen og hjælpe med at fjerne ethvert klæbrigt stof. Hvis tasterne er meget klæbrige, skal du bruge en tandbørste og gnide den forsigtigt over undersiden af ​​nøglen. Når du er ren, skal du fjerne nøglerne og lægge dem på et rent håndklæde. Lad dem tørre helt, før du sætter tasterne tilbage på tastaturet.

Trin 4

Dyp et q-tip i sprit, og tør det område på HP-tastaturet, hvor du fjernede tasterne. Du vil se en stub tilbage, hvor du fjernede hver nøgle. Brug q-tip til at rengøre omkring hver stub. Hvis du har spildt en sodavand eller et andet stof, der er meget klæbrig, skal du gentage processen to gange for at fjerne alle spor af stoffet. Lad tastaturet tørre.

Trin 5

Se på dit foto eller diagram af tastaturet, og begynd at sætte tasterne på igen. Tag hver nøgle, og still nøglestuben op med stikket i bunden af ​​nøglen. Tryk forsigtigt ned, indtil tasten klikker på plads. Gentag processen, indtil alle taster er knyttet til tastaturet.

Test tastaturet for at sikre, at tasterne ikke længere sidder fast. Hvis du finder nogen nøgler, der stadig sidder fast, skal du fjerne tasterne og rengøre igen.