Brug Page Ressourcer til at finde og få adgang til indlejrede filer i Safari

Tidligere versioner af Safari omfattede en funktion, der hedder Activity Monitor, som giver dig mulighed for nemt at se og få adgang til ressourcer, der er indlæst på en webside, og endda downloade indlejrede filer som javascript, billeder, css, FLV video, mov-filer og lyd. Aktivitetsovervågningsfunktionen blev meget udbredt af webudviklere, men den er blevet fjernet fra Safari 6 og videre, hvilket betyder, at hvis du vil spore filer, der er indlejret i websider og se andre ressourcer, skal du bruge funktionen Side Ressourcer, der findes inden for Udviklermenuen.

  • Aktivér Safari Developer-menuen ved at åbne Safari-indstillinger, gå til fanen "Avanceret" og markere "Vis udvikle menuen i menulinjen"
  • Naviger til den webside, hvor du vil have adgang til sideressourcer
  • Træk menuen Udvikle ned og vælg "Vis sideressourcer"
  • Brug søgefeltet til at finde de indlejrede filer eller ressourcer, du leder efter, for at få de bedste resultater, søg efter filudvidelser

Fælles filtyper som billeder, scripts og stylesheets er brudt op i undermapper i siden ressourcer menuen, hvilket gør browsing gennem dem alle enkle nok, selvom søgefunktionen er meget hurtigere, hvis du ved præcis, hvad du leder efter.

Et par ting at huske på her; For at finde FLV-filer tilgængelige i ressourcesøgningen skal du have Flash-plugin installeret i Safari. Tilsvarende er mange lydfiler tilgængelige bag Flash-afspillere, og det vil også kræve, at Flash-plugin'en installeres, før de indlæses. Du finder også, at ikke alle indlejrede filer vises med en filudvidelse, og de kan ikke returneres i den generiske søgning, hvis det er tilfældet, kan du typisk finde dem i mappen "Andre" i sideressourcer i stedet.