Sådan identificeres vintage luftkompressorer

Luftkompressorer leverer strøm til andre komponenter, typisk gennem en enkelt motor på kompressoren, der omdanner elektrisk energi til kinetisk energi. Kompressorer findes mange steder, herunder tankstationer, produktionsanlæg og endda i kælderværksteder for at drive hæftemaskiner, slibemaskiner, boremaskiner, sømpistoler og mere. Den største fordel ved at bruge luftkompressorer er, at værktøjer kan tilsluttes kompressorer for at få strøm i stedet for at stole på sin egen motor, hvilket øger slitage i løbet af værktøjets levetid. Der er også luftkompressorbrugere, der ikke kun værdsætter håndværket i vintage luftkompressorer, men det faktum, at mange af dem stadig arbejder. Heldigvis er det muligt at identificere vintage luftkompressorer.

Trin 1

Se efter et patentnummer på siden af ​​din luftkompressor. Mange gamle luftkompressorer inkluderer ikke kun producentens navn, men inkluderer også patentnumre.

Trin 2

Sæt patentnummeret i Google Patenter. Resultaterne inkluderer typisk en tidlig tegning af din luftkompressor, en patentansøgningsdato og en patentudstedelsesdato sammen med producentens navn.

Trin 3

Find et velrenommeret værktøjsforum, og post billeder af din luftkompressor. Mange antikke værktøjssamlere og erfarne mekanikere er i stand til at identificere vintage værktøjer, herunder luftkompressorer. Send billeder taget fra forskellige vinkler, inklusive front, bagside og side, hvis det er muligt.

Se direkte på bagsiden af ​​luftkompressortanken. Du kan muligvis finde et tankstempel med en produktionsdato for din luftkompressor. Typisk finder du også producentens navn enten på forsiden eller bagsiden af ​​kompressortanken. Brug en søgemaskine til at foretage en søgning på producenten for at få spor om, hvornår det firma begyndte at fremstille luftkompressorer, og hvornår det gik ud af drift eller blev solgt.