Hvordan man laver en WAV-fil mindre

Waveform Audio (WAV) -formatet pakker lydstrømme til filer uden at komprimere dem, så du kan bevare meget af lydstrømmens originale lydkvalitet. Men fordi WAV-filer generelt ikke indeholder komprimering, er filerne ret store sammenlignet med lydformater, der bruger komprimering. Og på grund af deres store størrelser er WAV-filer ikke så lette at transportere som formater, der bruger komprimering, som MPEG Layer 3 (MP3) og Window Media Audio (WMA). Men ved hjælp af nogle gratis hjælpeprogrammer kan du gøre dine WAV-filer mindre og lettere at administrere.

Onda Lossless Audio Compressor

Trin 1

Download en gratis kopi af Onda Lossless Audio Compressor for at komprimere dine WAV-filer (se Ressourcer). Pak programmet ud, og start det derefter.

Trin 2

Klik på knappen "Gennemse" ved siden af ​​overskriften "Input-fil eller bibliotek" for at finde din WAV-fil. Klik på knappen "Gennemse" ved siden af ​​overskriften "Output-bibliotek" for at vælge et sted til at gemme din komprimerede WAV.

Klik på "Komprimer" for at komprimere din WAV-fil.

Monkey's Audio

Trin 1

Brug Monkey's Audio til at komprimere dine WAV-filer til APE-format til arkivering. Du kan når som helst dekomprimere APE-filen for at få adgang til den originale WAV-fil. Download og installer en gratis kopi af programmet (se Ressourcer).

Trin 2

Start programmet, og åbn derefter mappen, der indeholder dine WAV-filer. Træk og slip filerne i overskriften "Filnavn".

Trin 3

Klik på "Mode" -overskriften, naviger ned til "Compression" -overskriften i menuen Mode, og vælg derefter et komprimeringsniveau, såsom "High" eller "Normal", i Under-menuen Compression.

Klik på "Komprimer" i hovedmenuen. De komprimerede filer gemmes i samme mappe som de originale filer.

WAV til MP3-koder

Trin 1

Konverter og komprimer dine WAV-fil (er) til MP3 ved hjælp af WAV til MP3 Encoder (se Ressourcer). Download en gratis kopi af programmet, installer det og start det derefter.

Trin 2

Træk og slip dine WAV-filer i feltet under overskriften "Navn" i WAV til MP3 Encoder.

Klik på knappen "Encode". Brug det filudforskningsvindue, der vises til at vælge placering til at gemme de konverterede filer. Klik på "OK" for at begynde at kode filerne.