iTunes 11.1 Udgivet med iTunes Radio & IOS 7 Support

iTunes 11.1 er blevet frigivet med støtte til iTunes Radio, en streaming musik service og Genius Shuffle, en smartere måde at blande gennem lignende musik. Uden for musiksiden indeholder iTunes 11.1 også en podcaststationsfunktion, og måske vigtigst for iPhone, iPad og iPod touch-brugere er det, at 11.1-udgivelsen gør det muligt at synkronisere med iOS 7-enheder.

Ja, iTunes 11.1 er forpligtet til at synkronisere iOS 7-enheder til en computer, hvilket gør det til en meget vigtig opdatering til at downloade og installere, før du opgraderer nogen iPhone eller iPad til iOS 7.

Download iTunes 11.1

iTunes 11.1 skal være tilgængelig som en opdatering via selve iTunes-appen eller via softwareopdatering, der åbnes via Apple-menuen. Hvis 11.1-udgivelsen ikke vises der, kan du også downloade den direkte fra Apple på den primære iTunes-side eller ved hjælp af de direkte download-links nedenfor.

  • Tag iTunes 11.1 fra Apple (fjern markeringen i bokse og klik på Download-knappen, ingen email-indgang er påkrævet)
  • Direkte download links til Mac OS X (dmg) eller Windows (exe) - hostet på Apples servere

Udgivelsesnotater til iTunes 11.1 er som følger:

Denne version af iTunes leveres med flere store nye funktioner, herunder:

iTunes Radio. iTunes Radio er en fantastisk ny måde at opdage musik på. Vælg mellem over 250 stationer, eller start en ny fra din foretrukne kunstner eller sang. Nyd iTunes Radio adfri, når du abonnerer på iTunes Match.

Genius Shuffle. Introduktion til en magisk ny måde at opleve dit musikbibliotek på. Vælg Genius Shuffle, og iTunes afspiller øjeblikkeligt sange, der går godt sammen. Klik på det igen for at høre noget nyt, der nyder din musik, har aldrig været så nemt.

Podcast Stationer. Du kan nu oprette brugerdefinerede stationer af dine yndlings podcasts, der opdateres automatisk med nye episoder. Dine stationer, abonnementer og den aktuelle afspilningsposition synkroniseres over iCloud til Podcasts-appen.

Synkroniser med iOS 7. Du kan nu bruge iTunes til at synkronisere din yndlingsmusik, film og meget mere til enheder med iOS 7. Derudover gør iTunes det endnu nemmere at organisere og synkronisere apps til din iPhone, iPad og iPod touch hurtigt. .

Grib iTunes 11.1 og sidde stramt, iOS 7 kommer snart. Sådan forbereder du dig korrekt til iOS 7-opdateringen, hvis du ikke har gjort det endnu.