Sådan oprettes en gratis talende avatar

At lave en gratis talende avatar giver dig mulighed for at skille sig ud fra mængden. Mens andre muligvis har et billede, der repræsenterer dem på de websteder, de deltager i, vil din avatar, der taler, tiltrække opmærksomhed fra hjemmesider eller e-mail-seere med lyd. De ord, du laver din avatar, vil forblive i dine lytters sind, fortæller lytterne om din karakter og koster ikke en krone at skabe.

Lav Avatar

Trin 1

Opret en konto uden beregning på Voki (Se afsnittet Reference). Når du har oprettet din konto, skal du logge på webejendommen.

Trin 2

Tryk på musen på funktionen "Vælg din karakter". Denne knap vises direkte under ordene "Tilpas din karakter." Vent til udvælgelsen af ​​forskellige kategorier kommer op på din skærm.

Trin 3

Find et tegn, du vil repræsentere dig som en avatar. Tryk ned på knappen i kategorien for at vise dette valg.

Trin 4

Find ud af, hvilken type karakter du vil lave. Du har mulighed for at lave enten en mandlig eller kvindelig avatar. Når du først har valgt form for avatar, kommer dit valg op i portrætfeltet til venstre på din computerskærm.

Trin 5

Rediger portrættet. For at udføre denne handling skal du ændre farven på dit portræt i afsnittet "Farve" under portrættet. Tryk ned på en af ​​delknapperne, og vælg derefter den bestemte farve, du vil bruge.

Skift ansigtsegenskaber på din avatar. Tryk på din computermus over ordet "Tweak" for at ændre de dele af din avatars ansigt som ører og mund. Tryk på "Udført", når du er færdig med denne proces.

Få Avatar til at tale

Trin 1

Klik på "Giv det en stemme" for at tilføje en stemme til din avatar. Du kan bruge din computermikrofon til at optage dine egne vokaler eller bruge en lyd, som du har på din bærbare computer. Når du bestemmer det ønskede vokalvalg, skal du bruge funktionen "Tekst til tale" og vente på, at paletten kommer op på din skærm.

Trin 2

Indtast hvert ord, du planlægger at bruge, i det felt, der indeholder tekst. Vælg den ønskede type stemme i rullemenuen.

Trin 3

Find funktionen "Afspil", der sidder under feltet for tekst. Når du har trykket på denne funktion, begynder din avatar at tale. Tryk på "Enter" på computertastaturet for at fuldføre processen.

Trin 4

Tryk på "Publicer" -funktionen. Vent til vinduet, der siger "Navn", vises på din skærm. Vælg det, du vil kalde din oprettelse, og gem din avatar.

Udgiv din avatar. Beslut hvordan du vil vise din avatar. Delefeltet giver dig mulighed for at placere avataren på en webside, sende den via en e-mail eller oprette en mobiltelefonring, der taler.