Ben 10 spil

"Ben 10" er en animeret tv-serie produceret af Cartoon Network. Showet debuterede i 2005 og blev efterfulgt af "Ben 10: Alien Force" i 2008. Serien fortæller eventyret hos Ben Tennyson, en dreng, der opdager en fremmed pod i skoven. Serien har skabt et antal videospil, som er tilgængelige til konsoller og online.

Konsolspil

Konsolspilene "Ben 10" kombinerer actionspil med platformelementer og puslespil. Hvert spil tilbyder en unik historie og har nye placeringer at udforske. Du spiller som Ben og et antal fremmede helte fra showet. To spillere kan kæmpe sig gennem niveauerne sammen. I "Jordens beskytter" kan du møde dine venner i kamptilstand.

"Ben 10: Jordens beskytter"

Ben 10 spil

"Protector of the Earth" er et videospil baseret på den originale tv-serie. Spillet blev udgivet i 2007 til PlayStation 2, PlayStation Portable, Nintendo Wii og DS. Hjemmesiden Metacritic, der samler ratings fra bemærkelsesværdige anmeldere, sagde, at de forskellige versioner af spillet fik en gennemsnitlig score på 62 ud af de mulige 100.

I spillet opdager Ben, at hans fremmede kræfter er blevet stjålet og bliver brugt til at drive robotter, der truer Jorden. Robotterne er placeret i forskellige dele af verden, og Ben skal finde og besejre dem for at genvinde sine kræfter.

"Ben 10: Alien Force"

Ben 10 spil

"Alien Force" er baseret på Cartoon Network animerede serie med samme navn. Spillet blev udgivet i 2008 til PS2, PSP, Wii og DS. Den modtog en gennemsnitlig anmeldelsesscore på 50 på Metacritic.

I "Alien Force" er Jorden igen i fare, og Ben begiver sig ud for at redde dagen. Nogle bosser er kun tilgængelige i bestemte versioner af spillet. For eksempel vises Techadon og DNAlien Wildvine kun på DS, mens Vulkanus er unik for Wii, PS2 og PSP.

"Ben 10 Alien Force: Vilgax Attacks"

spil, lience, serier, tseries, video, konsol, unik, spillere, versioner, score

"Vilgax Attacks" er det andet spil i "Ben 10: Alien Force" -serien. Det blev udviklet til PS2, PSP, Wii, DS og Xbox 360 og er planlagt til at blive frigivet den 27. oktober 2009. Vilgax, Bens erke-nemesis har systematisk erobret hele galaksen, en planet ad gangen. Det er selvfølgelig op til Ben at stoppe ham, og han vil styre et opgraderbart rumskib for at gøre det. For første gang i videospilserien vil spillerne være i stand til at få adgang til alle Bens fremmede former fra tv-showet.

Online spil

Ben 10 spil

Cartoon Network tilbyder mere end et dusin Flash-baserede "Ben 10" -spil, der kan spilles i din webbrowser. Spil flipper, løs gåder, svøm under vandet, eller opret din egen fremmede helt, som du kan dele med dine venner. Du kan bygge dit eget "Ben 10: Alien Force" -spil, dele det online og tjekke kreationer fra andre fans. Alle onlinespil er gratis.