Hvad er en DIM-erklæring i Excel?

DIM er et "computerord" i Visual Basic for Applications (VBA), en speciel delmængde af Visual Basic indbygget i Microsoft Excel og andre Microsoft Office-programmer til udvikling af makroer.

Historie

DIM var en del af de tidlige versioner af BASIC (Beginners All Purpose Symbolic Instruction Code) computersprog udviklet af to matematikere, John George Kemeny og Tom Kurtzasat Dartmouth College, i 1964.

Typer

DIM-erklæringen erklærer mange forskellige typer variabler i BASIC eller VBA. Disse inkluderer heltal (byte, heltal eller langt), flydende tal (enkelt eller dobbelt), streng (alfanumerisk), valuta, dato, boolsk og objekt.

Ordets oprindelse

DIM stod oprindeligt for "Dimension" med henvisning til størrelsen på arrays (variabler matricer) eller den anvendte type variabel. Mere almindeligt henviser programmører til DIM som “erklærer” typen af ​​variabel.

Betydning

I versioner af Visual Basic, inklusive VBA i Excel, hvis typen af ​​variabel ikke er deklareret, er den som standard en "variant" -type. Når koden udføres, hvis programmet skal bestemme, hvordan variablen bedst kan bruges, kan det bremse applikationen.

Ekspertindsigt

Placering af ordene "Eksplicit option" (uden anførselstegn) i begyndelsen af ​​et kodemodul i VBA i Excel vil fælde ethvert forsøg på brug af en sortvariabel. Dette forhindrer senere problemer.