Trim Voice Memo Recording Længde på iPhone

Voice Memo-appen, der følger med iPhone, giver dig mulighed for at bruge enheden som en personlig optager, på samme måde som folk plejede at bære båndoptagere for at skrive tanker, møde notater eller bare personlige beskeder. Men hvis du har optaget noget, der enten er for lang til dine formål, eller bare indeholder en smule unødvendig lyd, kan du nemt trimme stemmeoptagelserne lige i iOS. Du behøver ikke noget fancy lydredigeringssoftware til at ændre længden af ​​memoer, funktionen er indbygget i selve voice memo-appen.

Sådan afkortes længden af ​​Voice Recordings på iPhone med Trim

Voice Memos-appen gør det muligt at trimme og forkorte længden af ​​enhver stemmegivning nemt, her er hvordan det virker på iPhone:

  1. Start "Voice Memos"
  2. Vælg det optagemeddelelse, du vil trimme, eller optag et nyt stemmememo som normalt med appen
  3. Tryk på linjeknappen nederst til højre for at se dine optagne notater
  4. Tryk på den blå pileknap (>) sammen med optagelsesnavnet
  5. Vælg nu "Trim Memo"

  • Styr de gule håndtag ind og ud på optagelsen, for at enten trimme fra den forreste ende af optagelsen, slutningen af ​​optagelsen eller begge
  • Vælg "Trim Voice Memo", når du er færdig for at formindske den til størrelse

Hvis du vil bruge stemmeoptagelserne som brugerdefinerede ringetoner eller teksttoner, skal du have dem under 45 sekunder lang. Selvfølgelig for en teksttone er det endnu kortere, ellers vil et 45 sekund langt lydklip spille fuldt ud hver gang nogen sender dig en SMS eller iMessage.

Når du er tilfreds med længden af ​​optagelsen, kan du enten holde den på iPhone eller bruge funktionen "Del" til at sende den uden for Voice Memos-appen.

Hvis disse trimkontroller virker velkendte, kan du have set eller brugt dem andre steder, når du afkorter videoklip i iOS, eller endda trimmer lyd eller en film i QuickTime til OS X.

Denne funktion findes i alle versioner af stemmememoer, men det kan se lidt anderledes ud, afhængigt af hvilken version du bruger på iPhone.