Ledningsdiagrammer til parabolantenner

Ledningsdiagrammer for parabolantenne hjælper dig med at installere dit udstyr korrekt. Diagrammer er todimensionelle billeder af information. De inkluderer forskellige billeder, data, forbindelseslinjer og kaldes ofte illustrationer, diagrammer eller tabeller. Hvis du kan læse et ledningsdiagram for parabolantenner, kan du selv installere en. Det er meget vigtigt at bruge det korrekte ledningsdiagram til din præcise parabol.

Identificer din parabol. Et diagram vil ikke være nyttigt, hvis du ikke bruger den nøjagtige, der er angivet. Selvom mange af satellitsystemerne kan installeres på samme måde, kan der være små variationer, der ville gøre hele forskellen i verden. Du skal finde ledningsdiagrammet oprettet præcist til din parabol og dit system. Besvar disse spørgsmål for at bestemme din nøjagtige parabolantenner: Hvilken type parabolantenne har du (parabol 300, 500, DirecTV fase III eller andet)? Hvor mange modtagere installerer du?

Genkend din satellitmodtager. Hvis du installerer mere end en modtager, kan dette ændre det nødvendige diagram. Hvilken type modtager bruger du? High Definition-modtagere eller DVR-modtagere (digitale videooptagere) kan kræve forskellige diagrammer end andre modtagere. Du kan bruge de direkte links til både DirecTV og Dish Network for at få flere detaljer om alle de forskellige modtagere, de tilbyder. Hvis du ikke ved, hvilken modtager du har, skal du se på billederne på webstederne for at identificere den.

Find det rigtige ledningsdiagram til din parabol. Hvis du ikke modtog et diagram med din parabolantenne, og du er usikker på, hvilken parabol du har, kan du bruge nedenstående links i Yderligere ressourcer til at finde både diagrammet og parabolen. Gå til webstedet og find den parabolantenne, du har (billeder findes på siden). Klik på det medfølgende link for at åbne diagrammet.

Læs paraboldiagrammet. Et diagram viser illustrationer af den nøjagtige installation af et satellitsystem. Hver enkelt kan variere noget, men den vil indeholde generel information. Du vil se skålen med alle andre dele (kontakter, diplexere, jordblokke osv.), Der er nødvendige. Der trækkes en linje, der viser den nøjagtige forbindelse, der er nødvendig fra fadet gennem eventuelle dele og derefter tilsluttet til modtageren. For at dit satellitsystem kan fungere nøjagtigt, skal du følge den nøjagtige procession vist på diagrammet.