Sådan parres Bluetooth-donglenheder

Bluetooth-teknologi tillader to individuelle enheder eller maskiner at oprette et lille privat netværk, hvor enhederne kan udveksle information. Denne teknologi bruges ofte til at forbinde headsets til mobiltelefoner, men du kan også finde den i computere, MP3-afspillere og endda fjernsyn. Hvis en maskine, ligesom en computer, ikke har installeret Bluetooth-teknologi, kan du indsætte en Bluetooth-dongle, som er en lille adapter, der tilsluttes en port på maskinen og giver en Bluetooth-forbindelse, som maskinen kan bruge. Nyere Bluetooth-dongler har ikke brug for en parringsproces, da de bare fungerer som et forbindelsespunkt, men ældre dongler tillod kun et headset at oprette forbindelse til den maskine, de var tilsluttet, og skulle parres med headsettet for operere.

Trin 1

Sluk for yderligere Bluetooth-enheder end den ting, du prøver at parre med donglen. Donglen kan ikke skelne mellem enheder og parres med den første Bluetooth-enhed, den finder.

Trin 2

Indsæt Bluetooth-donglen i din computer eller enhed. De fleste Bluetooth-dongler tilsluttes en USB-port på en computer, men der er et par forskellige typer Bluetooth-dongler, der sluttes til andre enheder, som en tovejsradio.

Trin 3

Sæt donglen i parringstilstand. Denne proces vil være lidt anderledes afhængigt af din model af dongle. De fleste vil have en kontakt på siden eller en stor knap på forsiden af ​​donglen. Vend kontakten, eller hold knappen nede, indtil LED'en blinker hurtigt eller lyser konstant. Se dokumentationen til din dongle-produkt for at få specifikke instruktioner til din dongle.

Trin 4

Sæt dit headset i parring eller synlig tilstand. Nogle nyere Bluetooth-headset går automatisk i parringstilstand, hvis de ikke finder en nuværende Bluetooth-forbindelse, når de er tændt. For andre headset kan det være nødvendigt at holde multifunktionsknappen på headsettet nede eller undertiden endda en kombination af knapper, indtil LED'en blinker hurtigt eller lyser konstant.

Vent et par sekunder på donglen og dit headset for at afslutte parringsprocessen. LED-indikatoren på donglen skifter farve, når du har parret et headset med succes.