Sådan udskriver du i sort / hvid på Mac

Mange printere, der bruges sammen med en Mac, understøtter udskrivning i sort / hvid eller gråtoner. B & W-udskrivning kan give en enkel måde at øge kontrasten på dokumenter, men det giver dig også mulighed for at reducere mængden af ​​farvefarve, der bruges, når du udskriver et dokument, en artikel eller en webside.

Udskrivning i sort / hvid på en Mac er temmelig let, men funktionen er undertiden gemt væk i en udskriftsindstilling afhængigt af den printer, som en Mac er konfigureret til at bruge, og også printerdriveren i brug. Vi dækker to måder at udskrive i sort / hvid fra en Mac.

Husk, at hvilken B & W-udskrivningsmetode der er tilgængelig for din Mac, afhænger normalt af den printer, der er i brug, og hvis printeren direkte understøtter sort / hvid-udskrivning eller ej. Nogle printere understøtter slet ikke sort / hvid print.

Sådan udskriver du i sort / hvid fra en Mac

Nogle printere gør det meget nemt at udskrive i sort / hvid, hvis du går ud på at udskrive en fil og straks ser en "Sort & Hvid" skifteboks, skal du kontrollere den kun for at udskrive i sort / hvid. Ellers er det sådan, hvordan man udskriver i sort / hvid fra en Mac.

 1. Fra filen, dokumentet, websiden eller artiklen, du ønsker at udskrive, skal du gå til menuen "Fil" og vælge "Udskriv" som sædvanlig
 2. På skærmbilledet til udskriftsvalg skal du vælge "Vis detaljer" for at afsløre flere oplysninger om udskriftsvalgene
 3. B & W Udskrivning Mulighed 1: Hvis tilgængelig, skift et afkrydsningsfelt ud for "Sort & hvid"
 4. B & W Printing Option 2: Find udskriftsindstillingerne for sort / gråtoner
  • Træk menuen Indstillinger ned og vælg "Papirtype / kvalitet"
  • Klik nu på den lille 'Farveindstillinger' -tekst og ved siden af ​​Farve vælg "Gråskala"
  • Vælg eventuelt "Kun sort blæk" ved siden af ​​alternativet Gråskala

 5. Vælg nu "Print" som sædvanligt for at udskrive det valgte dokument i sort / hvid

Dette kan bruges til at udskrive i sort og hvid eller gråtoner på mange printere.

Nogle gange vil de sorte og hvide muligheder være under "Farveindstillinger" som Mono eller "Kun sort patron", og verbiage kan være lidt anderledes afhængigt af printeren, printerdriverne og den anvendte Mac OS-version.

Dette er et godt trick til udskrivning generelt, men det er særligt nyttigt, når du forsøger at spare blæk, når du udskriver websider eller artikler, der ikke rigtig nyder godt af farveblækbrugen.

Valgmuligheder til udskrivning gråtoner eller sort / hvid mangler på Mac?

Hvis printeren ikke understøtter sort / hvid udskrivning, har du ikke mulighed for at udskrive i sort / hvid.

Hvis du vil udskrive sort / hvid eller gråtoner på en Mac, men der mangler mulighed i udskriftsvinduet, men du ved, at din printer understøtter gråtoner og / eller sort / hvid udskrivningstilstand, skal du muligvis udføre nogle grundlæggende fejlfinding trin. Det betyder typisk enten at nulstille udskriftssystemet i Mac OS eller slette printeren, opdatere driveren og derefter geninstallere printeren.

 • Slet og tilføj printeren igen fra printerindstillingerne i Systemindstillinger
 • Nulstil printersystemet i Mac OS - dette vil også slette printeren, og du bliver nødt til at tilføje det igen

Du skal muligvis også downloade nye drivere eller opdaterede drivere til din printer, afhængigt af printeren selv og printerproducenten.

Dette virker kun på en printer, der understøtter gråtoner eller sort / hvid udskrivning i første omgang. Du kan ikke tvinge en printer, der ikke har den funktion, til pludselig at have en evne, som den ikke understøtter. Når det er sagt, ville en anden mulighed være at konvertere et dokument til sort / hvid eller gråtoner og derefter udskrive det (selv via en printer, der ikke direkte understøtter sort / hvid udskrivning), og det kan også fungere, men det er et emne til et andet indlæg.