Elektroniske kommunikationsværktøjer

Udviklingen og brugen af ​​Internettet har ændret den måde, vi kommunikerer med hinanden på. Denne ændring omfatter også personlig og forretningsmæssig kommunikation. Den øjeblikkelige karakter af elektronisk kommunikation har udvidet vores rækkevidde og skabt en verden uden grænser. Der er en række populære elektroniske kommunikationsværktøjer.

E-mail

E-mail giver dig mulighed for at sende en besked fra din computer eller håndholdte enhed til en anden persons computer eller mobilenhed. Dette er et af de tidligste elektroniske kommunikationsværktøjer og stadig et af de mest populære. Du kan få en e-mail-konto via arbejde eller skole. Du kan også tilmelde dig en konto hos en internetudbyder eller få en gratis webbaseret konto, såsom en Yahoo-konto.

Postlister

Du kan bruge postlister til at kommunikere med en bestemt gruppe mennesker. Dette er grupper af mennesker, der deler en slags interesse. For eksempel er Listserv en e-mail-baseret software, der letter mailinglister, der går ud til en gruppe mennesker, der kan være baseret overalt i verden. Den person, der opretter listen, kendt som dens ejer, kan oprette den som en privat liste, så kun bestemte personer kan deltage i listen og se meddelelserne. Hvis listen er offentlig, kan alle deltage i gruppen. Ejeren kan også oprette mailrettigheder vedrørende hvilke medlemmer der kan sende e-mail til gruppen.

Chatrum

Chatrum giver et andet værktøj til elektronisk kommunikation. I denne form for kommunikation sender en gruppe på to eller flere personer øjeblikkelige beskeder frem og tilbage. Du sender og modtager meddelelserne i realtid. For at gøre brug af dette elektroniske kommunikationsværktøj har du brug for software såsom Internet Relay Chat (IRC). Nogle internetudbydere tilbyder også chatfunktioner.