Ny Evasi0n Tool Bringer Jailbreak til iOS 7.0.5

En ny version af Evasi0n 7-jailbreak-værktøjet er blevet frigivet af udvikleren af ​​Evad3rs, der tilbyder ubesværet jailbreaking-støtte til iPhone 5S og iPhone 5C, der kører iOS 7.0.5.

Mens den nye version af Evasi0n-værktøjet også understøtter tidligere versioner af iOS 7, er den primært rettet mod internationale iPhone-modeller, der kører den nyeste 7.0.5-udgivelse. Brugere kan huske, at iOS 7.0.5 ikke er tilgængelig for alle og for alle enheder, men i stedet for det blev for nylig udgivet til internationale iPhone 5S- og iPhone 5C-enheder og tilbød flere netværksrelaterede fejlrettelser. Derfor er 7.0.5-udgivelsen ikke tilgængelig for USA-baserede iPhones eller andre iPad- eller iPod touch-enheder, hvilket efterlader disse modeller med 7.0.4 som deres seneste version.

Instruktioner til brug af det nye Evasi0n-værktøj er stort set det samme som jailbreaking iOS 7.0.4 ved hjælp af det samme værktøj, skal du bare være sikker på at downloade den nye version af unddragelsesværktøjet fra nedenstående links, før du starter processen.

Det nye Evasi0n-værktøj er version 1.0.5 og er tilgængeligt til Mac OS X og Windows. En Linux-version kan frigives i fremtiden. Nedenstående links er dem, der leveres af Evad3rs og er hostet på et tredjeparts websted.

Download Evasi0n7 1.0.5 til iOS 7.0.5

  • Få Evasi0n7 1.0.5 til Mac
  • Få Evasi0n7 1.0.5 til Windows

Jailbreaking bruger tredjeparts exploits til at omgå Apples begrænsninger på iOS-enheder, hvilket gør det muligt for brugerne at ændre og tilpasse iOS-oplevelsen ud over det, der typisk er i stand til. Der er mange grunde, brugerne vælger at jailbreak deres enheder, og der er også mange grunde til ikke at gøre det, men i sidste ende handler det om individuelle brugerpræferencer. Generelt er der ringe fordel for jailbreaking for de fleste afslappede iPhone brugere, og typisk er det bedst forbeholdt mere avancerede personer, der kan lide at tinker med deres enheder.