iPhone eller iPad Crashing til en sort skærm pr. 2. december? Sådan repareres

Er din iPhone eller iPad crashing gentagne gange til en sort skærm pr. 2. december? Krasjet ses normalt af slutbrugeren som et pludseligt udseende af en sort skærm med en roterende hjulmarkør, og så skal du indtaste din adgangskode for at bruge enheden igen. Hvis fejlen er særlig dårlig, sommetider det øjeblik du indtaster adgangskoden, kolliderer enheden igen og sætter den i en slags irriterende crash-loop.

Hvis dette beskriver, hvad du oplever på en iPhone eller iPad, er din enhed sandsynligvis påvirket af den ulige datofejl, der nu er blevet patched med iOS 11.2.

Med andre ord kan du løse dette problem (eller forhindre det i første omgang) ved at downloade og installere iOS 11.2 på iPhone eller iPad .


Problemet ser ud til at stamme fra andre versioner af iOS 11, og hvordan nogle apps håndterer lokale underretninger og advarsler, så apps, der kan forsøge at minde dig om eller advare dig om noget, kan udløse fejlen og derefter forårsage nedbrudssekvensen.

Tips til løsning af Crash Loop Bug i iOS 11

Hvis din enhed er aktivt fast i en crash-loop med iOS 11, skal du opdatere til iOS 11.2 for at løse problemet. Du kan prøve følgende, hvis du sidder fast i en kollisionssløjfe:

  • Sæt enheden i Forstyr ikke tilstand via Control Center
  • Du kan også deaktivere underretninger i iOS fuldstændigt for hver tredjepartsapp (via indstillinger> underretninger> afbrydelse pr. App)
  • Opdater derefter til iOS 11.2 via appen Indstillinger, eller via iTunes på en computer

Det er ikke klart, hvor udbredt problemet er, og ikke alle vil blive påvirket af fejlen, fordi ikke alle har en af ​​apps, der skubber lokale meddelelser til enheden, som så kan udløse crash.

Og hvorfor det begyndte at ske den 2. december er det også lidt af et mysterium, men måske finder vi det ud over tid.

Crash loop bug er ret irriterende, og det er nok, hvorfor Apple udgav iOS 11.2 på en weekend - et usædvanligt måske endda forhastet skridt for virksomheden, som typisk kun udgiver nye systemsoftwareversioner i løbet af ugens dage.

Anyway, hvis du er påvirket af dette og har en iPhone eller iPad på iOS 11, eller du er bekymret for at blive påvirket af dette, opdateres til iOS 11.2 på iPhone eller iPad. Fejlen bør ikke påvirke enheder, der kører tidligere system software udgivelser før iOS 11.