Sådan tester du et Xbox-headset

Elementer, du har brug for

  • Xbox 360

  • Xbox-headset

Med Xbox LIVE Gold-medlemskab får du adgang til online multiplayer for alle spil, der understøtter onlinespil. Dette giver dig mulighed for at spille med eller mod andre Xbox LIVE Gold-kontohavere, der bruger din internetforbindelse til hjemmet. Sammen med at spille spil kan du også kommunikere med andre spillere ved hjælp af et kablet eller trådløst Xbox 360-headset. Hvis du vil teste dit Xbox-headset for at se, om det fungerer, kan du teste det via Xbox 360-guide-menuen.

Tænd din Xbox 360 og en controller.

Slut dit Xbox 360-headset til konsollen. Sæt stereostikket i stikket i bunden af ​​din controller, hvis du bruger et kablet headset, eller tryk på synkroniseringsknappen på forsiden af ​​Xbox 360, og tryk derefter på synkroniseringsknappen på selve headsettet, hvis du bruger et trådløst headset.

Sæt headsettet på. Det trådløse headset klipses fast på øret med mikrofonen mod munden. Det trådløse headset glider, så det går over toppen af ​​dit hoved med højttaleren mod dit øre. Juster mikrofonen, så den er komfortabelt placeret i nærheden af ​​munden. Hvilken side du bruger dit headset er et spørgsmål om præference.

Tryk på centerknappen på Xbox 360-controlleren for at få vist menuen Guide.

Vælg indstillingen Beskeder.

Vælg Opret ny, og vælg Besked.

Vælg et gametag fra listen, eller indtast et nyt.

Vælg indstillingen Tilføj stemme.

Vælg indstillingen Record Message, og tryk på knappen "A" på controlleren, når du er klar til at starte optagelsen.

Tal ind i headsetmikrofonen i cirka 10 sekunder, og tryk på "A", når du er klar til at stoppe optagelsen.

Vælg indstillingen Afspil besked for at høre, hvad du har optaget. Hvis du hører din besked, fungerer dit headset korrekt.

Tips

Hvis du ikke hører din besked, kan du prøve at justere lydstyrken på headsettet for at se, om det løser problemet.

Hvis dit Xbox 360-headset fungerer, men stadig har problemer, mens du spiller spil på Xbox LIVE, skal du justere familieindstillingerne under menuen Systemindstillinger (placeret i menuen Guide). I menuen Familieindstillinger skal du vælge Xbox LIVE Controls og vælge den profil, du vil justere. Vælg derefter Privatliv og venner, og tilpas indstillingerne for tale og tekst, som du finder passende.