Sådan oprettes et brev i Microsoft Excel

Den oprindelige gitterstruktur i Microsoft Excel-programmet gør det velegnet til en række regnearkopgaver. Men Excel kan også prale af mange andre funktioner, der udvider rækkevidden af ​​softwaren. Evnen til at manipulere grafik og tekst i Excel kan sammenlignes med funktionerne i tekstbehandlingsapplikationer. Mange af de tilgængelige værktøjer i Microsoft Excel er identiske med de kommandoer, der tilbydes i Microsoft Word, som er designet til tekstlayouter. Det er således muligt at oprette et pænt formateret brev udelukkende i Excel.

Trin 1

Start Excel.

Trin 2

Vis værktøjslinjen "Tegning". Dette er muligvis allerede slået til som standard. Hvis det ikke er tilfældet, skal du klikke på menuen "Vis" og vælge undermenuen "Værktøjslinjer". Kontroller, at et flueben vises ved siden af ​​"Tegning" i denne undermenu. Hvis ikke, skal du klikke på "Tegning" for at slå den til.

Trin 3

Klik på knappen "Tekstboks" på værktøjslinjen "Tegning". Værktøjslinjen kan være placeret i bunden af ​​Excel-vinduet. Knappen "Tekstboks" er en hvid firkant med et lille bogstav "A" indeni. Når den er valgt, vises knappen med en subtil skraveret kant omkring den for at indikere, at tekstfeltets funktion er aktiveret.

Trin 4

Klik og hold venstre museknap nede i regnearkets øverste venstre område omkring celle A1-området.

Trin 5

Træk med musen ned og til højre. Slut ved cirka celle G30-området. Slip musen. Et tekstfelt vises.

Trin 6

Skriv bogstavet inde i dette tekstfelt.

Formater brevet ved hjælp af standardknapperne til tekstbehandlingsformat på værktøjslinjen Format. Disse inkluderer kommandoer til ændring af skrifttype og skriftstørrelse og til stilisering af skrifttypen med fed, kursiv eller understregning. Du kan også justere tekstjustering og farvevalg. Disse funktioner er identiske med Microsoft Word og vil være velkendte for brugere med erfaring med at skrive bogstaver i dette program.