Sådan gendannes et Yahoo-kodeord

Ikke at få adgang til din Yahoo! konto er frustrerende. Hvis nogen har brudt sig ind på din konto og ændret din adgangskode, eller hvis du har glemt din adgangskode, er du muligvis midlertidigt ude af stand til at få adgang til din Yahoo! konto. Heldigvis Yahoo! tilbyder en solid adgangskodegendannelsesproces, der giver dig mulighed for at hente din adgangskode og logge ind på din konto inden for få minutter.

Besøg din Yahoo! log ind side. Klik på "Jeg kan ikke få adgang til min konto" under loginfeltet.

Vælg "Jeg har glemt min adgangskode" og klik på "Næste". Indtast dit Yahoo ID og udfyld "Captcha" koden. Klik på "Næste". Hvis du ikke kan læse puslespillet, skal du klikke på "Kan ikke læse kode." En ny kode genereres automatisk.

Vælg indstillingen for at bekræfte din identitet. Hvis du tilmeldte dig Yahoo! gendannelse af mobiladgangskode, vil du se en mulighed for at modtage en sms. Klik på "Næste" for at få sms'en sendt. Brug den midlertidige adgangskode til at logge på din Yahoo! konto; skift derefter din adgangskode med det samme.

Svar på dit hemmelige spørgsmål, hvis du ikke er tilmeldt Yahoo-gendannelse af mobiladgangskode. Klik på "Næste". Afhængigt af dine præferencer skal du muligvis også vælge din fødselsdato og postnummer. Når du har besvaret spørgsmålet, kan du oprette en ny adgangskode og få adgang til din Yahoo! konto.

Tips

Hvis du har en alternativ e-mail-adresse, vil Yahoo give dig muligheden for at sende et link til nulstilling af adgangskode til e-mail-adressen. Vælg denne mulighed, og tjek din alternative e-mail-konto for at nulstille din adgangskode.