Sådan oprettes en nedtællingstimer til mit skrivebord gratis

En nedtællingstimer kan holde øje med den resterende tid, indtil en særlig begivenhed eller et vigtigt møde eller indtil et måltid, du laver mad, er klar. Du kan downloade et antal gratis softwareværktøjer, der kan hjælpe dig med at konfigurere en nedtællingstimer på din computer. De lægger en nedtællingstimer på dit skrivebord, så du aldrig glemmer, hvor meget tid du har tilbage.

HS nedtælling

Gå til nedtællingswebsiden (se Referencer).

Klik på linket "Download nu". Dette downloader en nedtællings zip-fil.

Find den mappe, hvor din download blev gemt, og brug et dekompressionsprogram til at pakke filen ud. Dette kan normalt gøres ved at højreklikke på filen og vælge "dekomprimering" eller "pakke ud". Dette opretter en dekomprimeret mappe med programmets filer indeni.

Åbn den nye dekomprimerede mappe, og dobbeltklik på "Countdown.exe" -filen. En nedtællingstimer vises på dit skrivebord, og et lille urikon vises på din værktøjslinje.

Højreklik på urikonet i værktøjslinjen, vælg "Indstillinger", og klik derefter på "Indstil dato." Du kan også højreklikke på det aktuelle nedtællingsfelt for den samme menu.

Vælg dato og klokkeslæt fra den kalender, som programmet skal tælles ned til, og tryk derefter på knappen “OK” for at starte nedtællingen.

Tid tilbage

Gå til TimeLeft-websiden (se Referencer).

Klik på linket "Download" i venstre menu, og klik derefter på linket "Download gratis version".

Find den mappe, hvor din fil blev downloadet, og dobbeltklik på "timeleft.exe."

Installer TimeLeft-programmet, og lad det placere et ikon på skrivebordet.

Dobbeltklik på TimeLeft-ikonet for at starte programmet.

Klik på knappen "Nedtælling" i vinduet TimeLeft Quick Task.

Klik på knappen "Tilføj" for at oprette en ny nedtællingsindstilling.

Konfigurer dato, klokkeslæt, titel og layout for din nye nedtælling, og klik derefter på knappen "Anvend". En ny nedtællingstimer vises på dit skrivebord ved hjælp af den dato og det klokkeslæt, du har angivet.

CdTimer

Gå til websiden CdTimer download (se Referencer).

Klik på linket "Download link 1" for at gemme en zip-fil.

Find den mappe, hvor din download blev gemt, og brug et dekompressionsprogram til at pakke filen ud. Dette kan normalt gøres ved at højreklikke på filen og vælge "dekomprimering" eller "pakke ud". Dette opretter en dekomprimeret mappe med programmets filer indeni.

Åbn den nye dekomprimerede mappe, og dobbeltklik på filen “cdtimer.exe”. Programmet "Derelict's Timer" åbnes på dit skrivebord.

Indtast det antal minutter, du ønsker, at timeren skal tælle ned i tekstfeltet ud for "Maks. Tid".

Vælg en WAV-fil, der skal afspilles, hvis du vil, når timeren udløber ved at klikke på knappen med tre prikker ud for "Wav-fil." Dette åbner et browservindue for at vælge en WAV-fil fra din computers filer.

Skub markøren på den blå linje helt til højre for at begynde nedtællingen.