Sådan programmeres nøgler med let adgang på HP 5189-tastatur

HP Pavilion 5189 bruger "genvejstaster" på tastaturet, som giver dig mulighed for at starte applikationer eller udføre andre funktioner ved blot at trykke på en af ​​tasterne i stedet for at navigere gennem menuer eller udføre andre flertrinsprocesser. Du kan ikke omprogrammere tasterne på den bærbare computers integrerede tastatur, men du kan omprogrammere tasterne til nem adgang på et HP USB-tastatur, som du tilslutter computeren. Ændring af indstillingerne tager kun få øjeblikke og kan hjælpe med at øge din produktivitet eller gøre det lettere at bruge computeren.

Trin 1

Tænd computeren, og start operativsystemet. Sæt det eksterne tastatur i et af USB-stikkene.

Trin 2

Klik på "Start" eller Windows-knappen, og vælg "Kontrolpanel" i menuen. Klik på "Printere og anden hardware", og klik derefter på "Knapper til hurtig start."

Trin 3

Vælg fanen "Avanceret". Aktivér fanen "Indstillinger" næste gang du åbner vinduet ved at vælge "Tillad brugere at ændre knaptildelinger."

Trin 4

Klik på knappen "Ok" og luk vinduet. Klik på "Hurtigstartknapper" for at åbne vinduet igen, og vælg derefter fanen "Indstillinger".

Skift indstillingerne for nem adgangstaster ved at vælge en anden mulighed i rullemenuen ved siden af ​​etiketten for hver tast. Når du er færdig med at ændre indstillingerne, skal du klikke på "Ok" for at lukke vinduet.