Hjælp Bestem, hvilken størrelse iPhone 6 skal købes med denne udskrivbare vejledning

Bestemme hvilken størrelse iPhone 6 skal købe er ikke en nem opgave, især hvis du vil forudbestille denne fredag ​​og ikke kan holde en af ​​enhederne i hånden før det store køb. Det er her, hvor denne lille udskrivbare PDF-fil kommer i spil, hvilket giver dig en præcis ide om den fysiske størrelse af iPhone 6 og iPhone 6 Plus mod en eksisterende iPhone 5-model.


Du vil gerne udskrive dette for at få den bedste idé, selvom du læser det i fuld størrelse på skærmen, kan du også arbejde for at give et vaguer koncept af størrelse også. Uanset hvad, skal du sørge for at holde din iPhone 5 op for at sikre, at størrelsen er nøjagtig. Uanset om du bare ser på skærmen eller faktisk udskriver den som anbefalet, vil du opdage, at begge modeller er bestemt større end eksisterende iPhones, men det skal du virkelig udskrive, hvis du vil bruge dette til at hjælpe dig med at guide dig -bestille:

  • Gå her for at indlæse iPhone 6-størrelsesfilen
  • Udskriv filen som sædvanlig (eller brug den kølige print fra desktop-trick) - sørg for, at filen er udskrevet på 8, 5 "x 11" papir, og den er indstillet til 100% skala
  • Tag nogle saks og skære ud iPhone-modellerne og brug din fantasi

Du finder begge størrelser større, hvor iPhone 6 føles marginalt større og for det meste højere end iPhone 5-linjen, det er især iPhone 6 Plus, der virkelig skiller sig ud. Med Plus-modellerne er større skærm og pixel-tætsiddende visning en fantastisk batterilevetid, iPad-lignende landskabsmodus og en optisk billedstabiliseringsfunktion, hvilket gør den større fysiske størrelse mindre af et problem, hvis du finder disse funktioner overbevisende, og jeg formoder, at iPhone 6 Plus vil være en meget populær enhed, specielt til dem, der ønsker at fusionere en iPad og iPhone til et enkelt carry-around-element. På den anden side, hvis du er mere eller mindre tilfreds med iPhone 5 linjestørrelsen, finder du standard iPhone 6 med 4, 7 "display til en bemærkelsesværdig opgradering på skærmstørrelse og ydeevne, mens du stadig er i stand til nemt at bære det i lommen.

Udskrevne stykker papir er en ting, men nogle gange er der en anden fysisk genstand, der kan være til nytte ... i tilfælde af iPhone 6 Plus er det tilsyneladende om størrelsen af ​​en checkbog (ja som en bankcheckbog eller check bog, uanset hvad du vil gerne kalde det). Så hvis du ønsker at få en grov ide om, hvad en iPhone 6 Plus med en 5, 5 "skærm vil være i form af fysisk størrelse, skal du udskrive ovenstående mockup og derefter holde den oven på en tjekbog.

Du vil finde, når du er placeret på en checkbook kabinet, hvilket er en smule større (som denne retro WAMU checkbook), det giver en grov ide til størrelsen af ​​iPhone 6 Plus placeret inden for en plastik tredjeparts sag:

Selvom jeg ikke har fået mine hænder på en fysisk iPhone 6 endnu (få har, hvis du ikke blev inviteret til Apple presseventyret), har jeg i det mindste haft det lykkedes at holde en tredjeparts sag bygget til enheden, hvilket giver en anstændig ide om, hvad telefonerne vil føles. Selvfølgelig tilføjer et tilfælde - selv slanke tilfælde - ekstra bulk til en iPhone, og hvis du kan lide at bruge et cover eller etui på din iPhone, kan du også overveje det også, når du handler og forudbestiller iPhone. Ellers, hvis du har nok tålmodighed til at vente, indtil du kan bruge iPhone 6 og iPhone 6 Plus personligt, kan du måske gøre det før du køber, da de bestemt ikke er billige køb.

Hoveder op til AppleInsider til PDF og iPhoneInCanada for det store fund.