Sådan bruger du AirPlay Mirroring på en Mac med OS X

Apple TV-ejere har et ekstra incitament til at opgradere deres Mac til de nyeste versioner af OS X; AirPlay Mirroring. Med AirPlay Mirroring kan du streame Mac-skrivebordet, og hvad som helst, der er på skærmen til et HDTV trådløst via Apple TV, hvilket gør det nemmere end nogensinde at se videoer fra en Mac eller spille spil på en meget større tv-skærm fra en sofa.

Dette er en fantastisk funktion, der blev understøttet på Mac'en med nyere versioner af OS X, her er præcis det, du skal bruge det:

AirPlay Mirroring Krav:

  • Ny version af iOS installeret på Apple TV (5.1 eller nyere)
  • Ny version af OS X installeret på Mac (OS X 10, 8 Mountain Lion, 10, 9 Mavericks eller nyere)
  • Wi-Fi-forbindelse til både Apple TV og Mac

Sørg for, at Apple TV og Mac er på samme netværk. Nyere versioner af iOS og OS X er nødvendige for at AirPlay Mirroring kan fungere, der er ingen vej rundt det.

Brug af AirPlay Mirroring på en Mac til AppleTV

  1. Åbn Systemindstillinger og klik på "Displays"
  2. Se efter "AirPlay Mirroring" -indstillingen nær bunden af ​​skærmbilledet Skærmbillede *, klik på denne menu og vælg "Apple TV"

* Hvis Mac'en understøtter AirPlay Mirroring, finder du alternativet AirPlay Mirroring. Hvis indstillingen ikke er der, understøtter Mac muligvis ikke funktionen. Bemærk, at hvis rullemenuen er deaktiveret eller gråtonet, angiver det normalt, at Apple TV eller AirPlay-enheden ikke findes på netværket, så du vil være sikker på at kontrollere forbindelserne og sørge for, at alt er online.

På dette tidspunkt vil OS X registrere Apple TV, om nødvendigt ændre størrelsen på skærmen og begynde at afspejle, hvad der er på Mac'en til HDTV - det er helt trådløst, der er ikke brug for en HDMI-forbindelse eller noget andet.

Alle videoer skal streame over netværket perfekt, herunder YouTube, Vimeo og Hulu, som i sidste ende skal gøre AirPlay meget mere værdifuldt for dem, der kan lide at se online video.

For en eller anden baggrund viste AirPlay Mirroring's første udseende i udviklerforhåndsvisninger af Mountain Lion og en beta-version af iOS til Apple TV. I starten krævede disse to krav udvikleradgang. Uden iOS 5.1+ er på Apple TV, får du en enhedsfejl uden. De fleste Mac'er, der matcher OS X Mountain Lion-systemkravene, bør understøtte AirPlay Mirroring, men det er værd at påpege, at 9to5mac bemærkede, at nogle 2010-Mac-modeller ikke har den funktion aktiveret endnu, så vær ikke chokeret, hvis nogle ældre Mac'er med OS X er mere restriktive og understøtter ikke funktionen. For de Mac'er er AirParrot imidlertid en levedygtig mulighed. Alle moderne Macs og nyere Apple TV'er understøtter AirPlay, så spejl din Mac og nyd det!