Sådan signalerer du en direkte tv-satellit

Mens placeringen af ​​en DirectTV-parabol ofte overlades til en installationsspecialist, kan du håndtere signalmodtagelsesopgaver i dit hjem, selvom du mangler satellitekspertise. Ved at bruge satellitmodtagerens signalmålerskærm til at måle passende, om din parabol er placeret i forhold til ovenstående satellit, kan du oprette et stærkt satellitsignal uden professionel assistance.

Trin 1

Ret din DirecTV-satellit mod syd. Denne indledende justering behøver ikke at være præcis, da mere nøjagtige ændringer foretages senere.

Trin 2

Kør koaksialkablet, der kommer ud af bagsiden af ​​DirecTV-satellitten ned til din satellitmodtager inde, som skal placeres af dit fjernsyn. Sæt koaksialkablet i bagsiden af ​​modtageren, specifikt i den port, der er angivet som "ANT IN." Modtageren kommunikerer senere med DirecTV parabolantenne og bestemmer signalets styrke.

Trin 3

Tilslut satellitmodtageren til dit fjernsyn ved hjælp af det medfølgende A / V-kabel. Dette kabel har et sæt stifter i begge ender. Hvert sæt har en rød, en gul og en hvid tand. Dit tv og din modtager har hver et sæt A / V-stifter bestående af en rød, en gul og en hvid stift. Match stifterne op til portene ved at matche farverne, og lav derefter forbindelserne.

Trin 4

Tænd for tv'et og satellitmodtageren, og vent på, at modtageren starter op og viser menuen på dit tv. Vælg indstillingen "Signal Meter Screen" fra denne menu, og vend tilbage til skålen uden for. Lad en ven forblive ved signalmålerskærmen.

Trin 5

Brug en skruenøgle til at løsne højdemøtrikkerne. Disse møtrikker er placeret lige ved siden af ​​højdeboltene på bagsiden af ​​DirecTV-parabolantennen (manualen, der leveres med skålen, vil også have et visuelt diagram over nøglemøtrikker og bolte). Når de er løsnet, skal du foretage mindre ændringer i op- / nedretningen af ​​skålen (også kendt som højdejusteringer). Efter hver ændring skal du vente 5-10 sekunder på rapporter fra signalmålerskærmen. Din ven modtager opdateringer fra målerskærmen efter hver skåljustering. Måleren måler, hvor tæt du er på at "slå" de korrekte koordinater for at modtage et signal fra ovenstående satellit. Fortsæt med at foretage højdejusteringer som måleskærmen foreskriver.

Brug din skruenøgle til at løsne møtrikkerne på LNB-skålen. Disse nødder vil være placeret lige under højdemøtrikkerne på DirecTV-parabolantennen. Når løsnet, foretage ændringer til venstre / højre retning af skålen (også kendt som azimut justeringer). Vent 5-10 sekunder efter signalmålerrapporter efter hver ændring. Når målerskærmen indikerer, at alle de korrekte koordinater er ramt, skal din DirecTV-satellit være korrekt placeret for at modtage sit satellitsignal. Stram alle nødder, så er du færdig.