Ubådsspil til Macintosh

Ubåde, disse ulve fra havet, har længe været et yndlingsemne for spillere; spændingen ved at jage efter fjenden kombineret med den skræmmende udsigt til at blive fanget i dybet, giver en kraftig spiloplevelse. Macintosh-brugere har altid haft et begrænset udvalg af ubådsspil, men disse spil giver en række søfartsscenarier, fra det futuristiske til det historiske.

Vandstorm

Det apokalyptiske scenarie i dette arkadespil under vand er ikke meget originalt, men plot er ikke nødvendigvis pointen. Spillere styrer miniatyrsubjekter i et kapløb om at finde et sjældent, energiproducerende element (kaldet overraskende "Rarium"), alt imens de undgår angreb fra rivaliserende jægere i hårde søslag. Fås i versioner til Windows og Linux samt Mac OS X, "Waterstorm" har flere forskellige spiltilstande.

Fare fra dybet

Mac OS-porten til denne Open Source freeware ubådssimulator fra 2. verdenskrig blev udgivet i 2007, og den er fortsat et populært subspil på forskellige platforme. Spillet er en taktisk simulering af en ubåd fra 2. verdenskrig, og den indeholder realistiske vand- og himmelmodeller og en række fjendens håndværk.

Battlestations Midway

Ubåde er blot en af ​​et stort udvalg af krigsmaskiner, som spillerne kan kontrollere i dette ambitiøse strategiske spil fra Feral Interactive. En taktisk simulering, der giver spillerne mulighed for at dykke ned i Stillehavet-teatret under 2. verdenskrig, "Battlestations Midway" har mere end 60 kontrollerbare fly, skibe og ubåde, og spillet forsøger at give en realistisk repræsentation af krigen i Stillehavet fra Pearl Havn til det klimatiske slag ved Midway. Spillere kan kontrollere handlingen både i en bred, taktisk skala og på niveauet for individuelle kampe. Internetspil understøttes også.