Sådan laver du orbitalboksdiagrammer i Word (6 trin)

Hvert atom udsender et unikt sæt diskrete bølgelængder. Disse bølgelængder eller atomspektrum er en måde at identificere atomer på, på samme måde som et fingeraftryk kan bruges til at identificere et menneske. Atomiske bølgelængder beregnes og afbildes med atomorbitaler. Orbitalkonfigurationer bruges til at vise, hvor mange elektroner der er i hver atombane; orbital boksdiagrammer bemærker, hvor mange ikke-parrede elektroner der er i et atom, og i hvilken retning disse elektroner drejer. Orbital-boksdiagrammer kan let konstrueres i Microsoft Word med tekstfelter.

Trin 1

Åbn et nyt Microsoft Word-dokument, og gem det et sted, hvor du senere kan finde det på din computer.

Trin 2

Klik på fanen "Indsæt" fra topmenuen efterfulgt af "Tekst", "Tekstboks" og endelig "Tegn tekstboks" for at indsætte et tekstfelt i dokumentet. Klik på det område af dokumentet, hvor du vil skildre din første subshell med musen, og træk den rektangulære form, indtil den er ca. 1/2-tommer bred. Opret det antal tekstfelter, du har brug for, fra et til fem eller flere afhængigt af antallet af felter, der er nødvendige til din specifikke elektronkonfiguration.

Trin 3

Tilføj en "op" eller "ned" pil eller begge dele inde i hvert tekstfelt for at notere det specifikke spin for ikke-parrede elektroner inden for hver underskal. Klik inden for hvert tekstfelt for at tilføje pile til det felt.

Trin 4

Tegn en pil ved at klikke på fanen "Indsæt" fra topmenuen efterfulgt af "Illustrationer", "Figurer" og "Nyt tegningslærred." Vælg "Linjer" i menuen "Figurer", og lav en kort linje i tekstfeltet. Føj en pilespids til linjen ved at klikke på toppen eller bunden af ​​den linje, du lige har oprettet, og derefter klikke på "Format" fra topmenuen efterfulgt af "Tegningsværktøjer", "Formstilarter" og "Figuroversigt." Klik på "Pile", og vælg pilens hoved, der ligner et simpelt "V", der peger op eller ned.

Trin 5

Tryk på "Kopi" for at kopiere den pil, du lige har oprettet. Placer markøren inde i dine andre tekstfelter, en ad gangen, og tryk på "Indsæt" for at kopiere pilen til alle dine tekstfelter efter behov. Gentag denne proces for pile i den anden retning, indtil alle dine underskaller er korrekt bemærket med de korrekte uparrede elektronspindende retninger.

Mærk atomerne med deres passende bogstaver til venstre for hver elektronkonfiguration og nummernotationer under de udfyldte tekstfelter for at udfylde dit kredsløbsdiagram.