Sådan streamer du Netflix på en Mac

At se Netflix på en Mac kunne ikke være nemmere, da streamingvideotjenesten udfasede sin tillid til Microsoft Silverlight-browser-plugin. Alt hvad du behøver er en Netflix-konto, en hurtig internetforbindelse og tiden til at se dine yndlingsprogrammer og film. Netflix registrerer automatisk din internethastighed og streamer dens videoer i den bedste kvalitet, din båndbredde og browser kan håndtere. På moderne Mac-computere understøtter Safari den bedste opløsning: op til 1080p, når du streamer Netflix på OS X Yosemite.

Safari Krav

Sådan streamer du Netflix på en Mac

Safari streamer Netflix på enhver Mac-computer med OS X 10.10 Yosemite eller nyere ved hjælp af HTML5 uden behov for plugins eller yderligere software. Dette inkluderer enhver Mac-computer, der blev produceret i 2012 eller senere, samt nogle 2011-modeller, forudsat at du har opgraderet til det gratis Yosemite-operativsystem.

Til high-definition video har du brug for en højhastigheds internetforbindelse med downloadhastigheder på mindst 5 megabit per sekund.

Google Chrome-krav

Sådan streamer du Netflix på en Mac

Google Chrome version 37 eller nyere understøtter streaming af Netflix-videoer ved hjælp af HTML5. Dette betyder, at hvis du har opgraderet til den nyeste version af Chrome, der er tilgængelig på enhver Mac ved hjælp af OS X Snow Leopard 10.6 eller nyere, kan du begynde at streame uden brug af ekstra software. Chrome understøtter HD-video op til 720p med en internetforbindelse på 5 megabit pr. Sekund eller hurtigere.

Ældre Mac'er med Mac OS X Tiger 10.4.11 eller nyere, der kører Google Chrome version 3 eller nyere, understøtter ikke HTML5-streaming til Netflix. Netflix beder dig om at downloade Microsoft Silverlight-pluginet, når du først prøver at afspille en video.

Mozilla Firefox-krav

At se Netflix på en Mac kunne ikke være nemmere, da streamingvideotjenesten udfasede sin tillid til Microsoft Silverlight-browser-plugin. Alt hvad du behøver er en Netflix-konto, en hurtig internetforbindelse og tiden til at se dine yndlingsprogrammer og film. Netflix registrerer automatisk din ...

For alle, der elsker Mozilla Firefox, medmindre du vil prøve at bruge Safari eller Chrome til dine Netflix-sessioner, skal du installere Microsoft Silverlight. Fra februar 2015 understøtter Mozilla ikke de HTML5-krypterede medieudvidelser, som Netflix kræver.

Ifølge PCWorld bruger Netflix disse udvidelser til at downloade et plugin med lukket kilde, der begrænser abonnenter fra at optage indhold. Selvom Mozilla har planer om at frigive en ændret version af disse udvidelser, overtræder de i deres nuværende form Mozillas politikker vedrørende digital rettighedsadministration eller DRM.

Indtil det sker, når du prøver at afspille en Netflix-video på Firefox, vil browseren give dig instruktioner til installation af Silverlight-pluginet, en lille 14,5 MB-fil, der kun tager et minut eller to at installere.

Kom godt i gang

Oprette netflix-konto, Tilmeld netflix, brug netflix osx

Første gang du går til Netflix.com på din Mac, bliver du bedt om at logge ind. Hvis du aldrig har brugt Netflix før, skal du klikke på linket "Tilmeld dig nu" nederst i feltet Log ind. Ellers skal du indtaste din Netflix-e-mail-adresse og adgangskode. Du kan også logge ind med Facebook, forudsat at du har linket Netflix til din Facebook-konto. Du har brug for et kreditkort for at starte en Netflix-konto, men den første måned er gratis. Rul gennem de anbefalede videoer, eller brug søgemuligheden til at finde en bestemt titel, skuespiller eller instruktør. Når du finder en video, du vil se, skal du trykke på "Afspil" -knappen, og videoen begynder at afspilles med det samme.