Sådan installeres min HP Photosmart All-in-One-printer uden en disk

Elementer, du har brug for

  • Printerens modelnavn

  • internetforbindelse

Hvis du har en HP Photosmart All-in-One-printer og har forkert installationsdisken eller købt den enhed, der er brugt uden disken, kan du stadig installere printeren på din computer og bruge den, som den er beregnet til. På de fleste operativsystemer kan du downloade de nødvendige komponenter fra Internettet og installere dem på din computer.

Frakobl printeren fra computeren.

Gå til Hewlett-Packards websted på http: //www/hp.com. Klik på "Support & Drivers" i topmenuen. Dette fører dig til næste side, som har en række trin at følge.

Vælg "Download drivere og software" i trin 1. I trin 2 skal du indtaste printerens navn og modelnummer. Navnet og modelnummeret kan f.eks. Være HP Photosmart 7550. Hvis du ikke kender printerens modelnummer, skal du se i nederste højre hjørne på forsiden af ​​printeren eller øverst på printeren i venstre hjørne eller i øverste venstre hjørne. Klik på "Gå" til næste side.

Vælg det operativsystem, du bruger, fra listen på næste side, f.eks. Microsoft Windows 7, Microsoft Vista, Microsoft XP, Mac OS X eller Linux. Klik på operativsystemet for at gå til næste side.

Vælg de grundlæggende drivere eller den fulde software og drivere, der skal downloades. Når du har valgt den indstilling, du har brug for, fører den dig til næste side.

Vælg knappen "Kun download" øverst på siden. Klik på knappen "Gem", der vises i pop op-vinduet. Gem filen på dit skrivebord. Når filen er downloadet, skal du gå til skrivebordet og klikke på filen for at starte installationsprocessen.

Følg alle kommandoer og anvisninger for at installere driverne og / eller softwaren. Når driverne er færdig med installationen, bliver du bedt om at slutte printeren til computeren og afslutte installationen.