Sådan ændres et Word-dokument til PDF-format

Hvis du vil ændre et Microsoft Word-dokument (* .doc-format) til en Adobe PDF-fil, er der en række muligheder, du har. Hvis du vil gå den officielle rute, kan du købe Adobe Acrobat, som placerer en knap i Microsoft Word for at eksportere dine dokumenter som PDF-filer. Men hvis du vil have en gratis løsning, er der online og offline løsninger, du kan bruge til at ændre et Word-dokument til PDF-format.

Skift Doc til PDF i OpenOffice

Trin 1

Download den gratis OpenOffice-softwarepakke med open source (se Ressourcer). Denne softwarepakke inkluderer "Writer", et tekstbehandlingsprogram, der har PDF-eksportfunktioner. Når du er downloadet, skal du installere OpenOffice på din computer.

Trin 2

Start programmet OpenOffice Writer. Klik på "Filer", vælg "Åbn", og åbn det Word-dokument, du vil ændre til en PDF-fil.

Trin 3

Klik på "PDF Creator" -knappen på menulinjen, eller vælg knappen "File", og vælg derefter indstillingen "Export as PDF".

Indtast indstillingerne for din PDF-fil, vælg en placering for at gemme den, og klik på "Gem". Dit Word-dokument vil nu være i PDF-format.

Brug en online konverter

Trin 1

Åbn en webbrowser, og gå til et online .doc til PDF-konverteringswebsted (se Ressourcer).

Trin 2

Klik på knappen "Gennemse" i det afsnit af webstedet, hvor du bliver bedt om at uploade dit Word-dokument.

Trin 3

Vælg dokumentet, og klik på "Åbn".

Klik på knappen "Konverter" på webstedet til online konvertering, og vent på, at PDF-filen skal genereres. Afhængigt af hvilken type websted du bruger, vises der muligvis en pop op-menu, der beder dig om at downloade filen til din computer, eller du får muligvis et midlertidigt link til at besøge, der indeholder din PDF-fil.