Sådan genåbnes lukkede faner i Safari til iPhone

Har du nogensinde kigget på en webside eller læst noget i Safari på din iPhone og derefter ved et uheld lukket det? Eller måske lukkede du fanen og så indså du ikke var helt færdig med det, eller vil du gerne få den lukkede fane tilbage af en anden grund? Du kan nemt genåbne lukkede faner i Safari på iPhone, men du ville blive tilgivet, hvis du overset funktionen.


Denne vejledning viser, hvordan du genåbner en lukket fane på iPhone Safari-browseren.

Genåbne lukkede Safari Tabs på iPhone

Selvfølgelig skal du være i Safari allerede for at opnå dette. Derefter skal du gøre følgende, når en Safari-browserskærm eller et vindue er lukket:

  1. Tryk på faneknappen i hjørnet af Safari-appen for at få vist fanevisningen
  2. Tryk og hold knappen + plus nede i fanevisningen af ​​Safari for at hente "Nyligt lukkede faner"
  3. Tryk på fanen, du vil genåbne for straks at genåbne browseren fanen i Safari på iPhone

Du kan gentage dette for at genåbne så mange nylig lukkede faner som du vil have i Safari til iPhone. Bemærk, at hvis fanen blev lukket for længe siden, er den ikke tilgængelig for at genåbne.

Bemærk den subtile forskel mellem, hvordan åbning af lukkede faner udføres i Safari på iPhone og iPod touch versus det lignende men forskellige trick til genåbning af faner i Safari til iPad. Dette skyldes hovedsagelig, at iPad-versionen af ​​Safari har fået den + nye faneknap synlig hele tiden, mens iPhone-versionen af ​​Safari har den nye faneknap gemt bag faneknappens oversigtsknap.

Selvfølgelig har desktop og laptop brugere også denne mulighed, hvor det sikkert er endnu nemmere, da du kan gå omåbning af lukkede Safari-faner på Mac med Command + Z tastetryk kombination.