Sådan slettes iOS-opdateringer fra din iPhone og iPad

Vil du ikke installere en iOS-opdatering på din iPhone, iPad eller iPod touch? Du kan fjerne iOS-opdateringen fra din enhed, hvilket er den bedste måde at forhindre ved at installere og opdatere eller installere en.

Alle brugere kan nemt slette en iOS-opdatering, der allerede er downloadet på din iPhone eller iPad eller iPod touch.


Evnen til at fjerne en softwareopdatering fra en enhed er ikke kendt, men det virker for at fjerne opdateringen helt, hvilket eliminerer muligheden for ved et uheld at installere det. Her er hvad du vil gøre for at:

Sådan slettes en iOS-opdatering

  1. Åbn appen Indstillinger og gå til "Generelt"
  2. Gå til "Brug" og kig efter "iOS 8.0.1" (eller hvilken version du vil slette, f.eks. "IOS 9.2.1")
  3. Tryk på knappen "Slet" og bekræft fjernelsen af ​​den downloadede opdatering fra enheden

Dette sletter hele Delta-download fra iPhone, forhindrer uheldige installationer af iOS-udgivelsen og frigiver også den lagerkapacitet, opdateringen forbruges.

Dette er ikke permanent, og du kan få opdateringen igen, hvis du vil have det, selvfølgelig ikke hvad du vil gøre med buggy iOS release. Hvis du leder til OTA Software Update-sektionen i iOS-indstillinger, kan du downloade opdateringen igen, når den kommer ud.

I øjeblikket vil overskriften til Software Update informere dig om, at enheden er opdateret.

Og nej, det er ikke det samme som nedgradering, det fjerner blot den afinstallerede opdatering fra enheden.

Dette trick blev nødvendigt, da den oprindelige iOS 8.0.1-opdatering viste sig at være en katastrofe for brugere af iPhone 6 og iPhone 6 Plus, hvor det har ført til en ikke-eksisterende mobilforbindelse og funktionsfejl. Dette har tvunget brugerne til at genoprette eller nedgradere deres iPhones for at løse problemet iOS 8.0.1, et ubehag for mindst sagt. Mens mange brugere kunne undgå iOS 8.0.1-opdateringen, kan andre have downloadet det på deres enheder, men har endnu ikke installeret det, med opdateringen sidder bare der og venter på at installere og ødelægge deres enhed.