Sådan bruges et videokamera med Ustream

Ustream.tv er et websted, der består af live video-streaming kanaler og netværk. Du kan streame indhold online gratis ved hjælp af en Ustream-platform. Mange videokameraenheder understøtter live streaming direkte fra kameraet, men nogle maskiner kan kun overføre indhold fra kameraets harddisk. High-definition videokameraer tilbyder bedre kvalitet end indbyggede webkameraer, men kun kameraer, der har DVi Livewire-funktioner, er i stand til at understøtte liveoptagelse. Opsætning af en live udsendelse fra en Ustream-konto er let at gøre, så længe kameraenheden understøtter live streaming.

Trin 1

Tilmeld dig en Ustream-konto (se Ressourcer). Registreringsprocessen tager to minutter og kræver en gyldig e-mail-adresse. I modsætning til andre live-streamingtjenester er Ustream gratis.

Trin 2

Se vejledningen til din videokameraenhed for at finde ud af, om den understøtter live streaming. En anden måde at fortælle er at se, om videokameraet har et indgangsstik til et Firewire-kabel. Uden dette stik er du ikke i stand til at optage live video. Videokameraer kræver normalt et kabel med et 4-bens stik, mens computere normalt har brug for et 6-bens stik.

Trin 3

Tilslut Firewire-kablet til camcorder-enheden, og tilslut den anden ende til Firewire-stikket på din computer. Tænd for videokameraet, og skift indstillingen til den relevante outputindstilling, for eksempel PC-tilstand. Dette varierer afhængigt af kameraets mærke, så se manualen, hvis du ikke ved, hvilken indstilling du skal bruge til output.

Trin 4

Vent på, at din computer genkender enheden som en kamerakilde. Lad computeren downloade de relevante indstillinger, inden du begynder at bruge videokameraet.

Trin 5

Log ind på Ustream.

Trin 6

Vælg den kategori af video, du vil streame. Der er en bred vifte af muligheder at vælge imellem, fra live events til underholdning til sport. Når du har valgt din kategori, skal du klikke på "Opret show".

Trin 7

Udfyld onlineformularen med navnet på dit show, og klik på "Opret".

Trin 8

Vent på systemmeddelelsen fra din computer, der siger "Ustream.tv anmoder om adgang til dit kamera og din mikrofon." Klik på "Tillad".

Klik på "Start udsendelse", når du er klar til at sende direkte til offentligheden.