Sådan foretages fejlfinding af LG LCD-tv

De høje omkostninger ved højteknologisk forbrugerelektronik forhindrer dem desværre ikke i at fungere, men hvis der er noget galt med dit LG LCD-tv, skal du ikke gå i panik. Der er mange måder at foretage fejlfinding på generelle problemer med dit tv på.

Kontroller dit LG LCD TV's tilslutninger, og sørg for, at kablerne er sat helt ind i de relevante udgange. Mange af udgangene på tv er farvekodede og mærket. HDMI-kabler går ind i HDMI-porten, komponentkabler går i den passende farvede udgang, og hvis strømkablet er aftageligt, skal det være tilsluttet korrekt til tv'et.

Kontroller forbindelserne mellem de enheder, der kører til dit tv, da disse og ikke tv'et kan være problemet. Sørg for at bruge de rigtige kabler til at forbinde enhederne til dit tv.

Juster indgangsindstillingen på tv'et. Find knappen mærket "Kilde" eller "Indgang", og tryk på den, indtil den matcher forbindelsestypen på den enhed, du prøver at bruge (HDMI, A / V, PC, kabel). Andre enheder, der forbinder direkte via dit tvs kabelstik, skal muligvis indstilles til kanal 3 eller 4, afhængigt af enheden.

Sørg for, at dit tv er tilsluttet en stikkontakt eller stikkontakt, der fungerer, og at stikkontakten er tændt. Prøv dit tv i en anden stikkontakt, hvis dette ikke virker.

Vend tænd / sluk-knappen til dit tv. Dette findes på undersiden af ​​sættet. Når afbryderen er indstillet til "Til", lyser en lille LED foran på fjernsynet.

Prøv at bruge knapperne på selve tv'et, eller udskift batterierne i fjernbetjeningen. Brug den fjernbetjening, der fulgte med tv'et, da universelle fjernbetjeninger fra tredjepart undertiden har kompatibilitetsproblemer.

Afbryd tv'ets strømforsyning i cirka 30 sekunder for at nulstille det, hvis det stadig ikke reagerer eller låser op.

Tips

Hvis dit LG LCD TV stadig ikke fungerer efter generel fejlfinding, skal du kontakte LG direkte. Dit apparat skal muligvis repareres eller udskiftes.