Sådan fjernes billeder fra et flashdrev

USB-flashdrev er gode til at transportere dine billeder, men du vil muligvis til sidst flytte dem til din harddisk eller slette dem helt. Når du er tilsluttet din computer, kan du manipulere filer på et USB-flashdrev næsten identisk med filen på dine harddiske. To hovedforskelle dukker op med flashdrev. Den første er at trække billederne til din harddisk ikke fjerne dem fra flashdrevet, medmindre du specifikt vælger at "flytte" filerne. Den anden forskel er, at flashdrev mangler en papirkurv.

Trin 1

Indsæt USB-flashdrevet i en tilgængelig USB-port på din computer.

Trin 2

Klik på "Åbn mappe for at se filer" i vinduet "AutoPlay", der dukker op.

Trin 3

Hold "Ctrl" -tasten og klik på flere billedfiler for at vælge dem. Alternativt kan du holde "Ctrl" -tasten nede og trykke på "A" for at vælge alle filer i en given mappe.

Trin 4

Hold "Ctrl" -tasten og tryk på "X" for at markere filerne til flytning.

Hvis du kun ønsker at slette dem, skal du trykke på "Slet" -tasten og klikke på "Ja" i bekræftelsesvinduet. Da der ikke er nogen papirkurv på et flashdrev, slettes filerne snarere end "genbruges."

Naviger til destinationsmappen på din harddisk, hold "Ctrl" -tasten og tryk på "V" for at flytte billeder og fjerne originalerne fra dit USB-flashdrev. Alternativt kan du højreklikke på filerne, trække dem ind i harddiskmappen, slippe højre museknap og vælge "Flyt her" for at flytte dem.