Sådan opdateres en Garmin 700-serie GPS

Garmin nüvi 700-serien er GPS-enheder med forudindlæste kortoplysninger, der bruger Global Positioning Satellites til at hjælpe dig med at navigere. Hvis du har fundet ud af, at kortene, der er indlæst på din Garmin nüvi 700-serie, er forældede, eller hvis du vil have nogle tilføjede funktioner, kan du downloade nye data og opdatere din Garmin.

Trin 1

Kontroller, om din Garmin nüvi 700-serie leveres med en gratis kortopdatering. Du finder dette i produktbeskrivelsen eller emballeringsmaterialet, som din enhed fulgte med.

Trin 2

Gå til siden "Find kortopdateringer" på Garmins websted. Klik på "Automotive". Du skal muligvis installere Garmin Communicator Plugin for at fortsætte.

Trin 3

Tilslut din Garmin nüvi 700-enhed til din computer. For at gøre dette skal du bruge det USB-kabel, der fulgte med det. Kort, der er tilgængelige til opdatering af din enhed, vises. Hvis du er berettiget til en gratis opdatering, kan du se dette på skærmen.

Trin 4

Klik på det kort, du vil installere på din enhed. Hvis det er gratis, finder denne download sted med det samme. Ellers skal du først indtaste betalingsoplysninger.

Trin 5

Gå til siden "Garmin Extras" for at downloade andre typer opdateringer til din Garmin nüvi 700-enhed. Klik på "Downloads" eller "Services", afhængigt af hvilken type opdatering du ønsker.

Klik på den ønskede opdatering til din enhed. Tilgængelige downloads inkluderer rejseguider, sprogguider, spil og rejseplanlægningssoftware. Tjenesterne inkluderer trafik- og sikkerhedskamerainformation i realtid samt specialfunktioner som geochaching-software. Klik på den ønskede opdatering, indtast dine betalingsoplysninger, og sørg for, at din enhed er forbundet til din computer, så den kan installeres.