Sådan tilslutter du en Xbox 360 til et Samsung LCD-tv

Elementer, du har brug for

  • Xbox 360 AV-, komponent- eller HDMI-kabler

  • RF-modulator

Din Xbox 360-spilkonsol er i stand til at oprette forbindelse til en række tv-apparater, forudsat at du har de rette kabler. Mens metoden til at forbinde din konsol til dit Samsung LCD-tv varierer afhængigt af dit sæt, er den samlede proces ret enkel og tager ikke mere end et par minutter, hvilket betyder, at du spiller igen på ingen tid overhovedet.

Brug af sammensatte AV-kabler

Sluk både dit Xbox 360 og Samsung LCD TV.

Find den sammensatte AV-indgang på dit tv. Disse vil være mærket noget i retning af "AV Input" og vil bestå af en rød og hvid indgang til lyd og en gul til video. Hvis dit tv mangler disse indgange, skal du bruge en RF-modulator i stedet.

Sæt de sammensatte AV-kabler i tv'et, og sørg for, at de røde, gule og hvide stik svarer til farven på den indgang, du indsætter dem i.

Sæt den anden ende af kablet i AV-indgangen bag på din Xbox 360-konsol.

Tænd for dit tv og Xbox 360. Indstil tv-indgangen, så den er i "AV" eller "Audio / Video" visningstilstand. Hvordan dette gøres varierer fra model til model, så se din brugermanual.

Brug af komponent HD AV-kabler

Sluk både dit Xbox 360 og Samsung LCD TV.

Find komponenten HD AV-indgang på dit tv. Disse vil blive mærket noget i retning af "Component Input" og vil bestå af en rød og hvid input til lyd og en rød, blå og grøn input video.

Sæt komponent HD AV-kabler i tv'et, og sørg for, at de faste røde og hvide stik er indsat i de røde og hvide indgange, og de sorte indgange med grøn, blå og rød er indsat i de grønne, blå og røde indgange. Både lyd- og videoindgangene er grupperet sammen, hvilket gør opsætningen lettere. Du behøver ikke bruge det gule stik, da dette bruges til sammensat AV-opsætning.

Sæt den anden ende af kablet i AV-indgangen bag på din Xbox 360-konsol.

Tænd dit tv og Xbox 360. Indstil tv-indgangen, så den er i "Komponent" eller "Komponent AV" -visningstilstand. Hvordan dette gøres varierer fra model til model, så se din brugermanual.

Brug af HDMI

Sluk både dit Xbox 360 og Samsung LCD TV.

Find HDMI-indgangen på dit tv. Dette findes normalt på bagsiden af ​​sættet med resten af ​​indgangene.

Sæt HDMI-kablet i tv'ets HDMI-port, og sæt den anden ende i Xbox 360's HDMI-port.

Tænd dit tv og Xbox 360. Indstil tv-indgangen, så den er i "HDMI" eller "HDMI Video" visningstilstand. Hvordan dette gøres varierer fra model til model, så se din brugermanual.

Tips

HDTV fungerer med både komponent- og HDMI-forbindelsesmetoder. Standarddefinitions sæt fungerer kun med den sammensatte AV-forbindelsesmetode.

For at få den bedste billedkvalitet skal du bruge HDMI-forbindelsen, hvis dit tv tilbyder HD-billede.