Hvordan laver jeg krydsord på en fænge?

Amazons Kindles er små, bærbare elektroniske læseenheder, der giver enkeltpersoner mulighed for at downloade og læse digitaliserede bøger, magasiner og aviser. Kindle-udgaverne med internetadgang udvider deres funktionalitet ved at tilbyde krydsord, Sudoku-spil og mental matematiske udfordringer. Et bredt udvalg af spil kan downloades, og der kræves en internetforbindelse for at kunne spille.

Naviger til Puzux-butikken på Amazon.com for at se en liste over tilgængelige krydsord.

Find de ønskede krydsord og køb dem via Amazon. De fleste gåder vil være tilgængelige for en trådløs overførsel direkte til din Kindle. Hvis spillet kræver, at din Kindle er tilsluttet din computer, skal du bruge et USB-kabel til at tilslutte Kindle til din Mac eller pc.

Indlæs spillet, når downloadet er afsluttet. Tryk på 5-vejs-controlleren og tastaturet på fænge for at udfylde ordene eller ledetrådstallene på puslespillet. Indtast et ledetrådsnummer i linket "Spring til ledetråd" øverst i krydsord, hvis du vil springe til et bestemt spor uden først at svare på dem, der går forud for det. Klik på 5-vejs kontrolknappen. Markøren springer til det ønskede felt.

Bekræft svar ved at klikke på linket "Kontroller svar", der ligger enten over eller under krydsord. Et "A" angiver, at dit svar er korrekt, mens et "X" angiver, at dit svar er forkert. Skift eventuelle forkerte svar ved at navigere tilbage til det ønskede felt på hovedpuslesiden.

Gem dine fremskridt når som helst ved at klikke på "Gem" -linket, der ligger enten over eller under puslespillet. Få adgang til gemte spil i afsnittet "Indlæs" på din startskærm.

Klik på linket "Løs" placeret enten over og under puslespillet, når du er færdig.