iTunes 11.4 Udgivet med support til iOS 8-synkronisering

Apple har udgivet iTunes 11.4 til OS X, den nye version er nødvendig for iPhone, iPad og iPod touch til at synkronisere og fungere ordentligt efter opdatering af disse enheder til iOS 8, hvilket gør det til en yderst anbefalet download for alle Mac-brugere.

Mac-brugere kan finde iTunes 11.4-opdateringen tilgængelig via mekanismen Software Update of OS X, og alle iTunes-brugere kan også finde opdateringen tilgængelig via selve iTunes-applikationen.

Udgivelsesnotaterne bundtet med installationsprogrammet er meget korte, og bortset fra at nævne tilføjelsen af ​​iOS 8-synkroniseringsstøtte er det uklart, om der er andre nye funktioner eller forbedringer, der er bragt til iTunes 11.4.

Opdatering til den nyeste version af iTunes skal betragtes som en nødvendig del af forberedelsen af ​​iOS 8. Mens brugere stadig kan opdatere til iOS 8 ved hjælp af OTA-mekanismen på deres iPhone og iPad hardware, skal den nye version af iTunes synkronisere enhederne med deres computere til lokal backup og computerbaseret styringsformål.

Apple har meddelt, at iOS 8 vil blive udgivet til offentligheden den 17. september, men udviklere, der er registreret i iOS-udviklerprogrammet, finder iOS 8 GM-bygningen er allerede tilgængelig som en download via Apple-servere.