Sådan afkodes video med en VLC Media Player

Der er mange forskellige medieafspillere, der gør et vidunderligt stykke arbejde med at afkode alle de forskellige formater af videofiler, der er tilgængelige, men du bliver nødt til at lave en masse ekstra download for at få dem til at fungere perfekt. VLC-software fungerer derimod out-of-the-box uden ekstra download.

Trin 1

Download og installer VLC Media Player fra ressourceafsnittet i denne vejledning. VLC er gratis software, så undgå websteder, der opkræver betaling for at downloade det.

Trin 2

Åbn programmet, når du har installeret det. Under installationen oprettede installationsguiden et skrivebordsikon, så du hurtigere kunne få adgang til programmet end at gå gennem programmenuen. Dobbeltklik på skrivebordsikonet, og VLC indlæses.

Trin 3

Klik på "File" øverst til venstre i menuen, og klik på "Open File" fra listen over muligheder. Et nyt vindue giver dig adgang til din computers filsystem. Hvis din videofil findes på din computer, skal du søge efter den og vælge den. Klik på knappen "Åbn", så afspilles den i VLC. Hvis din videofil ikke findes på din computer, skal du overføre den eller tilslutte den enhed, som den er gemt i. Gå til drevet, hvor det er, og vælg det. Klik på "Åbn" for at afspille det med VLC.

Styr VLC medieafspiller med de DVD-afspiller-lignende kontroller i bunden af ​​skærmen. Knapperne består af afspilning, pause, spol frem, spol tilbage og stop. Når du er færdig med at se din video, skal du klikke på knappen "Stop" eller klikke på "X" øverst til højre i programvinduet.