Administrer udklipshistorikhistorik i Mac OS X med ClipMenu

ClipMenu er et fantastisk gratis clipboardhistorie manager til Mac OS X, der holder styr på næsten alt kopieret til udklipsholderen, lige fra almindelig og rig tekst, webadresser, billeder og lige filer. ClipMenu er standard for at huske 20 genstande, men kan indstilles til det, du vil have, og derefter gemmes alle udklipsholder for nem hentning fra menuen. Vælg blot et emne fra menuen, og det kopieres til din aktive clipboard-buffer, der er klar til at blive indsat eller brugt andetsteds.

Tilføj heller ikke et andet menupunkt til OS X? Intet problem, du kan have ClipMenu aktiveret, men menuen er skjult, i stedet vælger historibestyreren at være tilgængelig via en tastaturgenvej i stedet (standard er Command + Shift + V). Tryk på nøglekombinationen, og en kontekstmenu vil dukke op hvor som helst musen er placeret. App'en understøtter også at gemme "Snippets" af data, som du bruger eller har adgang til ofte til at indsætte. Disse gemmes uden for standardklipboardhistorikken og kan også hentes med en tastaturgenvej.

ClipMenu er kraftfuld, men alligevel let at bruge, og overraskende tilpasses lige ned til menulinjeikonet. Det virker også fint med kommandolinjen pbcopy og pbpaste værktøjer. Hvis der er en bedre udklipsholder til Mac OS X, har jeg ikke set det.

  • Download ClipMenu gratis - kompatibel med OS X Lion og Snow Leopard

Gør dig selv en tjeneste og download ClipMenu, sæt den i gang med at logge ind, og tab aldrig et andet kopieret emne til udklipsholderen igen.