Sådan konverteres skrifttyper til swf

Spændende skrifttyper kan ændre en kedelig webside til en iøjnefaldende, men HTML kræver, at alle skrifttyper, du bruger, når du opretter et websted, allerede er installeret på dine besøgendes computere. En af de bedste måder at sikre, at alle dine brugere ser nøjagtigt det samme spændende sted, er ved at konvertere dine skrifttyper til Flash, ellers kendt som en .swf-filtype.

Sådan konverteres skrifttyper til SWF

Trin 1

Download sIFR Font Maker, et gratis program, der konverterer ægte skrifttyper til Flash-skrifttyper, også kendt som SWF-skrifttyper. Linket findes i afsnittet Ressourcer nedenfor. Installer softwaren, og åbn programmet.

Trin 2

Find skrifttypen True-Type, som du gerne vil konvertere på din computer. Klik på knappen Gennemse i programmet for at finde den almindelige skrifttype (ikke fed eller kursiv). Filen skal have en udvidelse TTF.

Trin 3

Hvis der er kursiv eller fed version af den skrifttype, du prøver at konvertere, skal du bruge knappen Gennemse ud for disse valgfri felter og finde True-Type-skrifttyperne til disse typografier.

Trin 4

Vælg de tegn, du vil konvertere. Det er nemmest at bruge knappen "Alt" til højre for feltet for at konvertere hvert tegn i True-Type-skrifttypen, men dette kan øge filstørrelsen på din Flash-skrifttype. Hvis filstørrelse er et problem, kan du vælge "Grundlæggende" -knappen eller vælge "Brugerdefineret" og kun indtaste de tegn, du vil bruge på dit websted, i feltet.

Vælg dit mål ved at klikke på knappen "Gem som ...". Vælg det sted på din lokale computer, hvor du vil gemme SWF-filen. Når programmet er kørt, er din skrifttype klar til brug!